Keiko Mecheri Les Nuits D'Izu 75ml eau de parfum spray

Keiko Mecheri Les Nuits D'Izu 75ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 155,00

Speciale prijs: 98 EUR € 98,00

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 37%
Merk:
Inhoud: 75 ml
Parfumtype: Eau de parfum
Keiko Mecheri Les Nuits D'Izu 75ml eau de parfum spray

La Collection Hespérides van Keiko Mecheri werd in 2010 ontworpen als een gelimiteerde oplage van citrusachtige zomergeuren: vier geuren, elk geïnspireerd op een uitstapje, een reis. Moderne Cologne interpretaties, transparant en fris evenals de typische crossover in het hart, kenmerkend voor Mecheri's creaties.
Les Nuits d'Izu eau de parfum is een olfactorische ode aan het schiereiland Izu, de Riviera van Japan, bekend om haar adembenemende natuurlijke schoonheid. Keiko Mecheri heeft de indrukwekkende achtergrond van het schitteren van lichtjes in de nacht aan Izu's kust, de drukte en het leven in de schemering, met Les Nuits D'Izu eau de parfum vast weten te leggen.
De Japanse citrusvrucht Yuzu, met zijn complexe, citrus-kruidige en friszure, fruitige aroma gaat een verbinding aan met een delicate Japanse roos(Rosa Japonica), onderstreept door de citrus-houtachtige Hinoki cipres, terwijl kristal-musk en mos voor een zachte ondergrond zorgen. Etherisch. kostbaar, delicaat, voor haar én hem.

Top : Yuzu
Hart : Hamanasu (Japanse roos)
Basis: Mos, Hinoki cipres,kristallijn musk
Meer informatie