Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

La Perla La Mia Perla 50ml eau de parfum spray

La Perla La Mia Perla 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 71,00

Speciale prijs: € 39,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 44%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
La Perla La Mia Perla 50ml eau de parfum spray

La Mia Perla, dat schoonheid en vrouwelijkheid uitstraalt, is de belichaming van een parel, in vorm en aanwezigheid en is ontworpen om als een persoonlijk embleem te worden gedragen. Net als de glans van een parel kracht en intrige oproept, vertelt La Mia Perla het verhaal van een vrouw die haar eigen sensualiteit vindt als deze van binnenuit wordt onthuld.
In een carrière van 16 jaar heeft meester-parfumeur Honorine een passie voor het ontdekken van verschillende manieren waarop een geur een emotionele verbinding met de vrouw die het draagt kan creëren. Het was deze passie die het uitgangspunt vormde voor haar meest recente creatie, La Mia Perla.
Geïnspireerd door de emotie en het zelfvertrouwen van een vrouw wanneer ze mooie lingerie draagt, verlaat La Mia Perla de klassieke geur-piramidestructuur ten gunste van een ronde, parelvormige compositie.
Een hypnotische florale kern, gedefinieerd door sambac jasmijn en witte pioen, wordt geaccentueerd door hints van kruidige mandarijn en witte peper, terwijl noten van sandelhout en muscenone een muskusachtige kwaliteit toevoegen om de compositie te verhogen. De oosterse florale geur voor vrouwen werd in 2017 gelanceerd.
Meer informatie