Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lalique Noir Premier Terres Aromatiques 100ml eau de parfum spray

Lalique Noir Premier Terres Aromatiques 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 220,00

Speciale prijs: € 104,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 52%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Lalique Noir Premier Terres Aromatiques 100ml eau de parfum spray

De Noir Premier collectie van Lalique omvat 6 geuren met een tijdloos karakter en creëert de brug tussen het verleden en het heden. Hun namen zijn: Elegance Animale, Fleur Universelle, Fruits du Mouvement, Rose Royale, Sculpteur d`Epices en Terres Aromatiques. Naast de naam, heeft elke geur een voor Lalique's geschiedenis cruciaal jaartal.
Terres Aromatiques Is de geur die het jaar markeert wanneer Francois Coty en Rene Lalique elkaar ontmoetten. Deze kennismaking resulteerde in eindeloze geweldige creaties van parfumflacons en het begin van de moderne parfumindustrie. De compositie van dit parfum respecteert de invloeden van Corsica en de Provence op Coty creaties en biedt een houtachtige aromatische geur met expressieve aroma's van tijm.
De prominentie van ananas en de frisheid van kardemom zijn nog intenser wanneer ze worden gecombineerd met citroen, waardoor een stimulerend akkoord met tijm en lavandin wordt gecreëerd ... Fresia verzacht het hart met haar fruitige- en oranjebloesem aspecten. Een houtachtige amber basis die door de kracht van vetiver en de potente tonkaboon wordt versterkt, roept deze wereld perfect op. Terres Aromatiques is in 2014 gelanceerd. De neus achter deze geur voor vrouwen en mannen is Julie Masse.

De geuren uit de Premier Noir Collectie zitten in een zeer luxe zwarte lakdoos.
Meer informatie