Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancaster 365 Skin Repair Night Set 4-delig

Lancaster 365 Skin Repair Night Set 4-delig

Normale prijs: € 81,50

Speciale prijs: € 43,50

  • In voorraad

  • U bespaart 47%

Eigenschappen

Merk
Lancaster
Inhoud 50 ml + 10 ml + 3 ml + 100 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Reiningsproducten, Maskers&Serums, Nachtcreme, Antirimpelcreme, Speciale verzorging
Huidtype Normale huid, Gemengde huid
Lancaster 365 Skin Repair Night Set 4-delig

Inhoud:
365 skin repair night cream 50ml
365 skin repair serum 10ml
365 skin repair eye cream 3ml
Express Cleanser 100ml reinigingslotion

365 Skin Repair verlengt de jeugdigheid van de huid


- 365 Skin Repair night cream is door Lancaster ontwikkeld voor de droge, gevoelige en vochtarme huid. De rijke crème ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de huid en bestrijdt de oorzaken van huidveroudering. Geef je huid 365 dagen per jaar een jeugdige uitstraling en ervaar een soepel, stevig huidgevoel.
- 365 Skin Repair Serum, de nieuwste generatie Lancaster- serums voor reactivering van de jeugdigheid, gericht op de oorzaken van huidveroudering. De formule ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de huid en het herstel en de bescherming tegen verschillende schade door UV -stralen, zonlicht en stress. Geef je huid een jeugdige uitstraling - 365 dagen per jaar. De merkbaar soepeler, steviger en jonger uitziende huid herwint haar onweerstaanbare uitstraling.
's Ochtends en' s avonds 3 druppels 365 Skin Repair onder uw gebruikelijke crème aanbrengen om de werkzaamheid te optimaliseren.
- 365 skin repair eye cream; 365 dagen per jaar past uw huid zich voortdurend aan aan veranderende omgevingen en levensstijlen die veroudering kunnen versnellen. 365 SKIN REPAIR Youth Renewal Eye Cream heeft een doelgerichte werking tegen zowel biologische als omgevingsgerelateerde huidverouderingsbronnen. Oogcontouren zien er jonger, fris en helder uit met aanzienlijk gereduceerde wallen en donkere kringen. Deze oogcrème, met een zachte, comfortabele, zijdeachtige textuur, is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige oogzone.

365 Skin Repair verlengt de jeugdigheid van de huid

De formule ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de huid en het herstel en de bescherming tegen verschillende schade door UV -stralen, zonlicht en stress. Geef je huid een jeugdige uitstraling - 365 dagen per jaar. De merkbaar soepeler, steviger en jonger uitziende huid herwint haar onweerstaanbare uitstraling.
Masseer zachtjes op de oogcontour met zachte, cirkelvormige bewegingen, om de penetratie te optimaliseren. Koelende massagetip verfrist de vermoeid ogende ogen.
Meer informatie