Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Lancaster Sun Beauty Fresh Milk Sublime Tan SPF10 175ml

Lancaster Sun Beauty Fresh Milk Sublime Tan SPF10 175ml

Normale prijs: € 31,06

Speciale prijs: € 16,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 45%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 175 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Speciale verzorging, Zonproducten
Huidtype Alle huidtypes
Lancaster Sun Beauty Fresh Milk Sublime Tan SPF10 175ml

Sun Beauty Fresh Milk Sublime Tan SPF10 is een"Fresh Touch" -zonnebrandmelk met innovatieve infrarood-technologie en een lage beschermingsfactor, voor de huid die snel bruint, aan de zon gewend is en niet gevoelig is voor verbranding. Op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten is Lancaster er in geslaagd een uitgebreide bescherming tegen de zon te ontwikkelen, die naast bestaande UVA / UVB filters óók bescherming tegen de negatieve effecten van infrarode stralen biedt. Dankzij een meer volledige bescherming tegen de zon kunt u nu van een nog groter deel van het zonnespectrum genieten. Sun Beauty Fresh Milk Sublime Tan SPF10 geeft de huid een ideale gouden teint, met behoud van stevigheid en elasticiteit. Lancaster's meest uitgebreide bescherming tegen de zon ooit.

Breng de verfrissende zonnebrandmelk royaal op het hele lichaam aan, vóór blootstelling aan de zon. Herhaaldelijk toepassen, vooral na het zwemmen, transpireren, drogen en langdurig zonnebaden, om de bescherming te behouden. Kleinere hoeveelheden verminderen de werking aanzienlijk.
Meer informatie