Lancaster Sun Beauty Silky Milk Fast Tan Optimizer Face & Body 125ml

Lancaster Sun Beauty Silky Milk Fast Tan Optimizer Face & Body 125ml

Normale prijs: € 35,50

Speciale prijs: 23.95 EUR € 23,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 33%
Merk:
Lancaster
Inhoud: 125 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging
Producttype: Speciale verzorging, Zonproducten
Huidtype: Alle huidtypes
Lancaster Sun Beauty Silky Milk Fast Tan Optimizer Face & Body 125ml

Gebaseerd op de nieuwste onderzoeken is Lancaster er in geslaagd een uitgebreide bescherming tegen de zon te ontwikkelen, die naast de bestaande UVA / UVB beschermingsfilters ook tegen de nadelige gevolgen van infrarode stralen beschermt. Dankzij deze meer volledige bescherming tegen de zon kunt u nu van een nog groter deel van het zonnespectrum genieten. De meest complete bescherming tegen de zon die Lancaster ooit geboden heeft. Geschikt voor gezicht en lichaam.

Kenmerken en voordelen van Lancaster Sun Beauty Silky Milk Fast Tan Optimizer SPF15:
- Sun Beauty zorgt voor efficiënte, optimaal gecombineerde UVA / UVB-filters en exclusieve infraroodtechnologie voor een meer volledige bescherming.
- Deze nieuwe generatie formules bevatten de nieuwste versie van Lancaster’s Tan Activator Complex (TAC), voor een nog snellere, diepere, vlekkeloze bruining

De zijdezachte zonnemelk met SPF 15 en infraroodtechnologie is ideaal voor huid die zelden verbrand, snel bruint en gewend is aan de zon. Het biedt een gemiddeld niveau van bescherming en ondersteunt het bruiningsproces.

Breng royaal aan op het gezicht en lichaam, vóór blootstelling aan de zon. Herhaaldelijk toepassen, vooral na het zwemmen, transpireren, drogen en langdurig zonnebaden om de bescherming te behouden. Kleinere hoeveelheden verminderen de werking aanzienlijk.
Meer informatie