Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancaster Sun Control Anti-Wrinkles & Dark Spots Uniform Tan Cream Face SPF30 50ml

Lancaster Sun Control Anti-Wrinkles & Dark Spots Uniform Tan Cream Face SPF30 50ml

Normale prijs: € 44,15

Speciale prijs: € 24,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 43%

Eigenschappen

Merk
Lancaster
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Speciale verzorging, Zonproducten
Huidtype Alle huidtypes
Lancaster Sun Control Anti-Wrinkles & Dark Spots Uniform Tan Cream Face SPF30 50ml

Speciaal voor de behoeften van de gevoelige gezichtshuid heeft Lancaster het hydraterende Sun Control Anti-Wrinkles & Dark Spots Uniform Tan Cream Face SPF30 ontwikkeld. De niet-vette textuur beschermt het gezicht en decolleté tegen schadelijke UVA /UVB- en infraroodstralen en voorkomt rimpels, donkere vlekken en verlies van huidelasticiteit. Met een innovatief DNA-reparatie complex wordt bovendien de natuurlijke regeneratie van de cellen gestimuleerd.
Deze zalvende, niet-vette, niet plakkerige hydraterende crème geeft zelfs de meest veeleisende huid Lancaster's meest complete bescherming tegen de zon voor de mooiste effen teint.
Sun Control Anti-Wrinkles & Dark Spots Uniform Tan Cream Face SPF30 handhaaft optimale hydratatieniveaus en helpt om uitdroging van de huid te voorkomen.
Wanneer heb je het nodig?: Wanneer je je, met de tijd, anders voelt over de manier waarop je bruint: de teint lijkt minder effen, er beginnen donkere vlekken of rimpels te verschijnen, de huid gevoeliger wordt voor de zon.
Innovatieve technologie (UVA/UVB INFRAROOD TECHNOLOGY) Lancaster's breedste bescherming tegen de zon ontmoet de de meest krachtige anti-aging technologieën:
-Hoge bescherming tegen de zon. Beschermt tegen UVB, UVA-stralen en Infrarood, verantwoordelijk voor DNA schade van de huid.
-Hoge bescherming tegen “fotoveroudering”: huidkwaliteit en elasticiteit blijven bewaard, onregelmatige pigmentatie verzacht dankzij een exclusief exfoliërend complex.
- Hoge bescherming tegen zongevoeligheid: verschijning van roodheid wordt geminimaliseerd, de huid gehydrateerd en gekalmeerd. Niet-comedogeen.

Breng de crème royaal op het gezicht en decolleté aan, vóór blootstelling aan de zon. Herhaaldelijk toepassen, vooral na het zwemmen, transpireren, drogen en langdurig zonnebaden om de bescherming te behouden. Kleinere hoeveelheden verminderen de werking aanzienlijk.
Meer informatie