Lancaster Suractif Comfort Lift Comforting Day Cream Set

Lancaster Suractif Comfort Lift Comforting Day Cream Set

Normale prijs: € 95,50

Normale prijs: € 54,95

Speciale prijs: 44.95 EUR € 44,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 53%
Merk:
Lancaster
Inhoud: 50 ml + 10 ml + 3 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging
Producttype: Dagcreme, Antirimpelcreme, Geschenkset
Huidtype: Normale huid, Gemengde huid
Lancaster Suractif Comfort Lift Comforting Day Cream Set

Inhoud: Suractif Comfort Lift Comforting Day Cream 50ml+365 Cellular Elixer Intense 10ml+Suractif Comfort Lift Eye Cream 3ml

- Lancaster Suractif Comfort Lift Comforting Day Cream SPF 15 is een rijke dagcrème op basis van Retinol die de huid steviger, zachter en gladder maakt. De producten van de Lancaster Suractif Comfort Lift lijn zijn bijzonder geschikt voor de 40+ huid. Vanaf deze leeftijd is het belangrijk om je huid goed te verzorgen, om de vorming van fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan.
De verzorgende crème bevat tevens beschermingsfactor 15, die de huid het hele jaar door beschermd tegen schadelijke UV-straling.
- 365 Cellular Elixer Intense ondersteunt DNA-bescherming en reparatie voor jonger uitziende huid met een stralende teint. Lancaster 365 Cellular Elixir werkt precies waar uw cellen het nodig hebben en beschermt DNA van toekomstige schade. Na verloop van tijd en door externe factoren wordt DNA beschadigd en neemt de natuurlijke reparatie-capaciteit van de huid af. De baanbrekende technologie in 365 Cellular Elixir biedt unieke DNA-herstel ondersteuning, aangepast aan milieu en huidcondities. De huid is onmiddellijk prachtig glad en soepel. Na een maand herwint de huid haar elasticiteit, fijne lijntjes vervagen en rimpels worden verminderd.
- Suractif Comfort Lift Lifting Eye Cream is een ultra voedende, comfortabele oogcrème die de tekenen van huidveroudering van de kwetsbare huid rond de ogen effectief bestrijdt. De rijke crème, op basis van Retinol, heeft liftende, verstevigende en verjongende eigenschappen, het bevordert strakkere en gladdere contouren. Verhoogt microcirculatie om de zichtbare tekenen van vroegtijdige huidveroudering, zoals wallen en donkere kringen te verminderen.
Meer informatie