Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Lancaster Total Age Correction Dark Spot Corrector & Glow Amplifier 30 ml SPF 15

Lancaster Total Age Correction Dark Spot Corrector & Glow Amplifier 30 ml SPF 15

Normale prijs: € 70,00

Speciale prijs: € 29,95

  • In voorraad

  • U bespaart 57%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Antirimpelcreme, Speciale verzorging
Huidtype Normale huid
Lancaster Total Age Correction Dark Spot Corrector & Glow Amplifier 30 ml SPF 15

Wist u dat niet alle huidvlekken aan leeftijd te wijten zijn? De meeste zijn te wijten aan UV, vervuiling en de combinatie van beide. Lancaster introduceert Dark Spot Corrector & Glow Amplifier SPF15, het eerste Lancaster SPF-serum dat zich richt op zowel milieu- als biologische bronnen van huidvlekken en de natuurlijke gloed van de huid versterkt. Uw huid ziet er onmiddellijk fris en stralend uit.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE
• Omgevingsbronnen: - Lancaster's unieke Full Light Technology richt zich op 100% van de zonnestralen om donkere vlekken en vroegtijdige veroudering te helpen voorkomen. - Lancaster's anti-oxidantcomplex helpt de effecten van vervuiling te neutraliseren.
• Biologische bronnen: Boosted Whitening complex werkt in op de belangrijkste huidpigmentatiemechanismen • Glow: New light Amplifier complex, met parelmoerpigmenten, helpt de huid te verhelderen en de gelijkmatigheid te herstellen.

VOORDELEN:
Na 1 maand: Teint ziet er egaler uit: 86% * Teint ziet er stralender uit: 85% * 84% * zou dit product aanbevelen.
Na 2 maanden: De huid ziet er stralend uit: 81% * Donkere vlekken zijn verminderd in kleurintensiteit: 75% * * % tevreden - gebruikstest op 102 vrouwen

Alleen, of onder uw normale crème aanbrengen.
Meer informatie