Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancome Advanced Génifique Yeux Light-Pearl 20ml Oogserum

Lancome Advanced Génifique Yeux Light-Pearl 20ml Oogserum

Normale prijs: € 70,95

Speciale prijs: € 49,95

  • In voorraad

  • U bespaart 30%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 20 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums
Huidtype Alle huidtypes
Lancome Advanced Génifique Yeux Light-Pearl 20ml Oogserum

Het Advanced Génifique Yeux Light-Pearl Eye & Lash Concentrate van Lancôme is speciaal ontworpen voor precies passende oogverzorging. Wat heeft u tenslotte aan de mooiste oogmake-up als uw oogcontour er vermoeid en gespannen uitziet, of rimpels en donkere kringen heeft? U kunt deze ongewenste effecten voorkomen met het Eye and Lash Concentrate van Lancôme en uw oogcontour een nieuwe, jeugdige frisse uitstraling geven!
Het Advanced Génifique Yeux Light-Pearl Eye & Lash Concentrate is een concentraat dat speciaal is ontworpen voor de tere huid rond de ogen. U kunt nu rustig gebruik maken van de oogverzorging en dagelijks aanbrengen na uw gebruikelijke dagverzorging. Gebruik hiervoor de praktische applicator van het concentraat en breng een druppel aan op de oogcontour. Daar wordt de verzorging met zachte ronddraaiende bewegingen boven en onder de ogen ingewerkt zodat deze haar effect kan ontvouwen.

Verkwikkende werking door het concentraat

Schijnbaar reactiveert het concentraat uw jeugd - omdat het donkere kringen en kleine rimpels rond de ogen vermindert. Het geeft ook vollere en dikkere wimpers. Heeft u ook wallen onder de ogen? Regelmatig gebruik van het Advanced Génifique Yeux Light-Pearl Eye & Lash Concentrate verbetert ook zichtbaar deze gezwollen gebieden.

Breng het anti-aging oog- en wimperserum 's morgens en' s avonds aan op een schone huid. Omcirkel uw vermoeide oogcontour met de 360° applicator en activeer het serum met de massage.
Meer informatie