Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancome Grandiôse Liner Eyeliner 1,4 ml Noir Mirifique

Lancome Grandiôse Liner Eyeliner 1,4 ml Noir Mirifique

Normale prijs: € 38,33

Speciale prijs: € 27,95

  • In voorraad

  • U bespaart 27%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 1.4 ml
Make-Up Soort Ogen
Make-Up Type Eyeliner
Lancome Grandiôse Liner Eyeliner 1,4 ml Noir Mirifique

De Grandiôse Liner van Lancôme is een make-up eyeliner en is verkrijgbaar in zwart, bruin en blauw. Het is vloeibaar en gemakkelijk aan te brengen. De innovatieve make-up eyeliner heeft een flexibele en gepatenteerde applicator waarmee u moeiteloos de ogen kunt bereiken, aangezien deze zich aanpast aan de individuele vorm van de ogen. Met Grandiôse Liner van Lancôme en haar ultrafijne punt kunt u ongelooflijk nauwkeurige resultaten bereiken. Simpele looks tot dramatische stijlen - alles is mogelijk. Ontdek de drie veegvaste, matte en langhoudende nuances met intensieve pigmentatie en geniet van de comfortabele applicatie die de hele dag houdt.

Grandiôse Liner van Lancôme; eyeliner voor perfecte resultaten

Met de Grandiôse Liner van Lancôme bereik je de wimperlijn moeiteloos en snel en creëer je een precieze lijn. De eyeliner bereikt een ultiem matte finish dankzij de ultra-dekkende en sterk gepigmenteerde formule. De flexibele eyeliner met het exclusieve 35 graden buigbare gewricht is gepatenteerd, omdat de bijzonder ergonomische technologie ervoor zorgt dat je beide ogen symmetrisch kunt bereiken en een zéér precies lijntje kunt trekken aan de basis van de wimpers. De ongelooflijk dunne punt van de eyeliner is niet alleen erg flexibel, maar ook resistent en draagt ​​ook bij aan een nauwkeurige en gelijkmatige toepassing.

1. Neem de eyeliner en buig deze om gemakkelijk bij de wimperaanzet te komen.2. Plaats nu de punt op het binnenste ooglid, zodat de gebogen punt naar beneden wijst en trek de lijn naar het midden van het ooglid langs de oogrand. 3. Draai nu de liner zodat de punt van de eyeliner iets naar boven wijst en maak je eyeliner compleet in de gewenste vorm.
Meer informatie