Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancôme Juicy Shaker Lipgloss 102 Apri-Cute 6,5ml

Lancôme Juicy Shaker Lipgloss 102 Apri-Cute 6,5ml

Normale prijs: € 27,50

Speciale prijs: € 21,00

  • In voorraad

  • U bespaart 24%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 6,5 ml
Make-Up Soort Lippen
Make-Up Type Lipgloss
Lancôme Juicy Shaker Lipgloss 102 Apri-Cute 6,5ml

Shake It, Twist It, Love It! Colors that turn you on!

Een serieus verslavende vloeibare lipgloss met een zacht applicatorkussentje voor een heerlijke kleur met een vleugje glans.

"Shake it up" met de nieuwste innovatie: de "bi-fase" technologie van Juicy Shaker levert de eerste gepigmenteerde lipolie met twee verschillende fasen. De eerste fase is een transparante oliefase voor een comfortabele niet-kleverige glans. De tweede is de pigmentfase voor een kleur-shot.
Schud de Juicy Shaker als een cocktailshaker om de pigmenten en olie te mengen. Het unieke aanbreng-kussentje verbetert de toepassing door de perfecte 'shot' van verslavende niet-plakkerige glans en een pure kleurentint aan je lippen te leveren, die simpelweg onweerstaanbaar is.

De cocktail van 4 voedende oliën behandelt je lippen als een lippenbalsem. Perzikpitten-olie; een bekende verzachtende olie verzacht de lippen, terwijl zoete amandelolie conditioneert en cranberryolie rijke anti-oxidante eigenschappen biedt. Muskaatroosolie is rijk aan essentiële vetzuren en helpt de lippen te verzachten. Zo verslavend dat je het niet kunt weerstaan om het steeds opnieuw aan te brengen.

Schud als een cocktailshaker tot 5 keer om het pigment en de olie met elkaar te mengen. Breng met het applicatorkussentje aan op de lippen voor een kleurentint met een pure finish.

Is dit niet de make up die je zoekt? Bekijk het complete assortiment om de juiste make up te kopen.

Meer informatie