Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancôme La Vie est Belle 50ml Eau de Toilette Spray

Lancôme La Vie est Belle 50ml Eau de Toilette Spray

Normale prijs: € 78,55

Speciale prijs: € 56,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 27%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de toilette
Lancôme La Vie est Belle 50ml Eau de Toilette Spray

Aan het begin van 2014 presenteerde Lancome een nieuwe versie van het populaire parfum De nieuwe versie werd in het voorjaar gelanceerd en de compositie is perfect voor die periode van het jaar.

La Vie est Belle; de geur van vrolijke vrouwelijkheid en geluk

In deze versie ligt het accent op essences van magnolia als belangrijkste ingrediënt, gevestigd in een elegante poederachtige omhelzing van iris Pallida, bekend als de grondtoon van het oorspronkelijke parfum en witte bloemen absolue dat bijdraagt aan de zachtheid en sensualiteit van de compositie.
Magnolia is een van de eerste bloemen om de lente aan te kondigen. Magnolia in dit parfum, als symbool van schoonheid en jeugd, mengt haar aroma's met een warme, subtiele en gourmand mix, op delicate manier voorbereid om ons op te warmen, te omarmen en de schoonheid van een floraal boeket gebouwd van edele iris en witte bloemen uit te drukken .
Zorgvuldig geselecteerde bloemen onthullen de vreugde en de energie van het ontwaken van de lente en het begin van een nieuwe natuurlijke cyclus, en tonen hun poederachtige en fijne gourmand gezicht, gezoet genoeg om een glimlach en een gevoel van geluk op te wekken. Diepte en warmte worden geleverd door elegante patchouli en zachte vanille en het gourmand gezicht wordt onthuld door amandelen, pralines, suikersiroop en tonka. La Vie est Belle eau de toilette is een floraal chypre parfum voor vrouwen.
Meer informatie