Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancome Lash Idôle Mascara set Lash Idôle - 01 Glossy Black 8ml + Le crayon Kohl - 01 Black 0,7g + Bi Facil 30ml

Lancome Lash Idôle Mascara  set Lash Idôle - 01 Glossy Black 8ml + Le crayon Kohl - 01 Black 0,7g + Bi Facil 30ml

Nieuw

Normale prijs: € 35,95

Speciale prijs: € 29,95

  • In voorraad

  • U bespaart 17%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 8 ml + 0.7 gr + 30 ml
Make-Up Soort Ogen, Make-Up Removers
Make-Up Type Mascara, Oogpotlood, Eye Make-Up Remover
Huidtype Alle huidtypes
Lancome Lash Idôle Mascara set Lash Idôle - 01 Glossy Black 8ml + Le crayon Kohl - 01 Black 0,7g + Bi Facil 30ml

Voor een onberispelijke look

1x Lash Idôle - 01 Glossy Black 8ml
1x Le crayon Kohl - 01 Black 0,7g
1x Bi-Facil 30ml

Een exclusieve mascara-set van Lancôme voor een look met hypnotiserende kracht: Lash Idôle Mascara van Lancôme zorgt voor een levendige wimper-look met adembenemende expressiviteit. Met slechts één toepassing dompelt de revolutionaire gelformule de wimpers in sensueel, intens zwart, het innovatieve borsteltje met 360 microvezels van verschillende lengtes bereikt elk haartje en creëert ongelooflijk volume, fantastische krul en ultieme dichtheid. De Lash Idôle Mascara van Lancôme scoort ook met haar verzorgende eigenschappen en belooft een onberispelijke look zonder te klonteren.
Naast de mascara bevat de beautyset ook een Le Crayon Khôl en een Bi-Facil: de kohl accentueert de oogcontouren precies en verfijnt de oogmake-up, die 's avonds met de frisheid van Bi-Facil zachtjes wordt verwijdert.

• Le Crayon Khôl van Lancôme is een eyeliner met een fluweelzachte textuur. Het maakt perfecte lijnen, het definiëert ogen met prachtige contouren.
Crayon Khôl onderstreept of verandert de vorm van het oog gemakkelijk en precies - ook op de binnenste wimperlijn. Crayon Khôl bevat een bijzonder hoog gehalte aan kleurpigmenten voor een bijzonder intens effect.

• Bi-Facil: Deze oogmake-up remover is niet vet en verwijdert op een milde manier alle make-up, inclusief waterproof. Geschikt voor mensen met gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. Helpt het behouden van jeugdige oogcontouren. Herontdek zuiverheid. Uw huid ademt, natuurlijk mooi.
Meer informatie