Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancome Miracle Collection Miniaturen Set 4x 5ml eau de parfum

Lancome Miracle Collection Miniaturen Set 4x 5ml eau de parfum

Normale prijs: € 50,00

Speciale prijs: € 41,95

  • In voorraad

  • U bespaart 16%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 4x 5 ml
Parfumtype Eau de parfum, Geschenksets, Miniaturen
Lancome Miracle Collection Miniaturen Set 4x 5ml eau de parfum

Inhoud :
2x Miracle Eau de parfum 5ml edp
1x Miracle Secret Eau de parfum 5ml edp
1x Miracle Blossom Eau de parfum 5ml edp

• Twee woorden definiëren Miracle eau de parfum: energie en openbaring. Schoonheid ligt verborgen in het leven, in het ervaren van verwondering, in het zien en het koesteren van elke seconde van het leven als een wonder en in het vermogen dit steeds opnieuw te ervaren.
Miracle eau de parfum is een moderne oriëntaalse damesgeur, met een fruitige lychee topnoot, een floraal hart (magnolia en jasmijn) doorweven met gember en peper en een rijke musk-en amber basisnoot. Miracle eau de parfum werd in 2000 gelanceerd.

• Miracle Secret nodigt je uit om "je zintuigen te wekken en het geheim van het wonder in jezelf te onthullen door je creativiteit, verwondering en optimisme te openbaren!"
De verslavende geur opent met de sprankelende frisheid van bergamot, gecombineerd met een verfrissend peren-akkoord. Dan komt Jasmine Grandiflorum Absolue in beeld. Absoluut, luxueus en solair, het onthuld al haar stralende kracht, gedragen op een akkoord van groene botanische pioen en een fruitig, doorschijnend roos absolue. De levendige hout-en amberachtige basis wakkert dit uiterst vrouwelijke florale complex aan. Essence van Virginia Cedar schenkt een ultra-moderne structuur en persoonlijkheid. Een soepel ambrosia vanille-akkoord brengt zachte warmte die het een tedere sensualiteit geeft. Het harmonieuze geheel is subtiel gehuld in fruitige, zachte musk.

• Van de magie in een druppel parfum naar de magie in ieder van ons is er één stap. Miracle onthult een nieuw facet van de Miracle vrouw: bekwaam, zelfverzekerd, vastberaden. De incarnatie van een moderne en delicate vrouwelijkheid. Een delicate, fruitige florale, Miracle Blossom heeft de tederheid van een knop op de rozentak, klaar om te bloeien en haar volle karakter te onthullen. Metafoor van een jonge vrouw die zich ontpopt door de in een druppel parfum ingekapselde magie. Een signatuurgeur die frisheid en floraliteit combineert.
Een alchemie van edele, natuurlijke grondstoffen (Roos Essence, Roos Infusie, Sandelhout Essence) samengesteld als een wervelwind van bloemblaadjes in een fruitig lychee spoor.
Lychee akkoord, Roos Essence, Sandelhout Essence.
Meer informatie