Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancôme Rénergie Multi-Lift Crème Légère 50ml Dagcrème

Lancôme Rénergie Multi-Lift Crème Légère 50ml Dagcrème

Normale prijs: € 114,00

Speciale prijs: € 84,95

  • In voorraad

  • U bespaart 25%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Antirimpelcreme
Huidtype Alle huidtypes
Lancôme Rénergie Multi-Lift Crème Légère 50ml Dagcrème

Met Lancôme Rénergie Multi-Lift Crème Légère hoeft u niet meer te kiezen tussen een perfect huidgevoel en lifting. Deze herdefiniërende, vederlichte anti-aging gezichtsverzorging is geschikt voor alle huidtypes en versmelt direct met de huid.
Voor de multi-lift producten heeft de fabrikant de [Up-Cohésion]-technologie ontwikkeld, een combinatie van actieve ingrediënten, getest onder gesimuleerde gewichtloosheid. Het resultaat is een luchtig, licht, heerlijk fris anti-aging verzorgingsproduct dat je huid zacht omhult en onmiddellijk overspoelt met intens vocht. De huid wordt gladgemaakt en strakker, de elasticiteit wordt hersteld en de gezichtscontouren worden zone voor zone opnieuw gedefinieerd.

De gezichtsverzorging wordt 's ochtends en/of 's avonds aangebracht op een schone, droge huid. Bij het inmasseren dient u lichte druk uit te oefenen met de handpalmen zodat de actieve ingrediënten beter door de huid kunnen worden opgenomen. Het gebied rond de ogen moet worden vermeden bij het aanbrengen. Mocht het anti-aging verzorgingsproduct in contact komen met de ogen, spoel deze dan onmiddellijk uit met schoon water.
Meer informatie