Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Laura Biagiotti Essenza di Roma Donna 25ml eau de toilette spray

Laura Biagiotti Essenza di Roma Donna 25ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 45,00

Speciale prijs: € 26,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 40%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 25 ml
Parfumtype Eau de toilette
Laura Biagiotti Essenza di Roma Donna 25ml eau de toilette spray

Essenza di Roma eau de toilette werd in het voorjaar van 2013 door het huis van Laura Biagiotti gepresenteerd om de 25ste verjaardag van het huis te vieren. Essenza di Roma eau de toilette arriveerde met haar mannelijke metgezel Essenza di Roma Uomo eau de toilette. De twee geuren zijn door Rome geïnspireerd en leggen de schoonheid van de stad en de monumenten vast, verenigen wat tijdloos, klassiek en modern is met een eerbetoon aan de legendarische periode vol schoonheid, passie en van het leven genieten - "La Dolce Vita".
De twee nieuwe geuren vormen een nieuw hoofdstuk in de Roma collectie van Laura Biagiotti en werden gecreëerd voor de moderne man en vrouw die naar elegantie en plezier in het dagelijks leven streven. Betoverd door de schoonheid van Rome, besloten de ontwerpers van het huis van Laura Biagiotti de schoonheid van de Italiaanse erfenis uit te drukken en om de waarde van haar eeuwenlange cultuur in de geuren te accentueren, terwijl landschappen, geuren in de lucht en vriendelijke emoties gemengd werden.
Essenza di Roma eau de toilette brengt frisheid en vitaliteit met sappige en zoete mandarijn akkoorden. Heldere en optimistische aroma's kondigen een mix van cyclamen en amandelen in het hart aan en bieden prachtige charme aan deze editie. Houtachtige noten begeleiden aroma's van het hart, benadrukken romige zoete aroma's en creëeren een sterk en elegant effect. De basis is zacht, artistiek en comfortabel en combineert noten van sandelhout met fijne vanille. Essenza di Roma eau de toilette is een florale oriëntaalse damesgeur.

Top : Mandarijn
Hart : Cyclaam Amandel Houtachtige noten
Basis : Vanille Sandelhout
Meer informatie