Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Laura Biagiotti Essenza Di Roma Uomo 125ml eau de toilette spray

Laura Biagiotti Essenza Di Roma Uomo 125ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 72,00

Speciale prijs: € 39,95

  • In voorraad

  • U bespaart 45%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 125 ml
Parfumtype Eau de toilette
Laura Biagiotti Essenza Di Roma Uomo 125ml eau de toilette spray

Essenza di Roma eau de toilette werd in het voorjaar van 2013 door het huis van Laura Biagiotti gepresenteerd om de 25ste verjaardag van het huis te vieren. Essenza di Roma eau de toilette arriveerde met haar mannelijke metgezel Essenza di Roma Uomo eau de toilette. De twee geuren zijn door Rome geïnspireerd en leggen de schoonheid van de stad en de monumenten vast, verenigen wat tijdloos, klassiek en modern is met een eerbetoon aan de legendarische periode vol schoonheid, passie en van het leven genieten - "La Dolce Vita".
De twee nieuwe geuren vormen een nieuw hoofdstuk in de Roma collectie van Laura Biagiotti en werden gecreëerd voor de moderne man en vrouw die naar elegantie en plezier in het dagelijks leven streven. Betoverd door de schoonheid van Rome, besloten de ontwerpers van het huis van Laura Biagiotti de schoonheid van de Italiaanse erfenis uit te drukken en om de waarde van haar eeuwenlange cultuur in de geuren te accentueren, terwijl landschappen, geuren in de lucht en vriendelijke emoties gemengd werden.
Essenza di Roma Uomo eau de toilette herinnert aan de klassieker van het huis, Roma Uomo eau de toilette, met meer verfijnde en elegante elementen. Essenza di Roma Uomo eau de toilette opent met aromatische noten van laurierblad die geranium in het hart aankondigen, terwijl diepte en verzadiging van de editie door de warme en comfortabele mix van vanille en cumarine in de basis wordt verzekerd. Essenza di Roma Uomo eau de toilette is een houtachtige aromatische herengeur.

Top : laurierblad
Hart : geranium
Basis : cumarine vanille
Meer informatie