Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Laura Biagiotti Roma Uomo Cedro 75ml eau de toilette spray

Laura Biagiotti Roma Uomo Cedro 75ml eau de toilette spray

Nieuw

Normale prijs: € 61,00

Speciale prijs: € 24,95

  • In voorraad

  • U bespaart 59%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de toilette
Laura Biagiotti Roma Uomo Cedro 75ml eau de toilette spray

Roma Uomo Eau de Toilette Cedro is voor mannen die extremen weten te balanceren. Het intense groen weerspiegelt de talloze nuances van de 320.000 bomen in de stad.
Deze geur, onderdeel van de olfactorische familie van heldere houtsoorten, behoudt de oorspronkelijke structuur van de iconische Roma Uomo van Laura Biagiotti, maar de donkere facetten van vanille, hout en musk zijn verlicht door cascalone in de hoofdnoten te introduceren, naast mandarijn en aromatische kruiden. In de hartnoten is een levendige nieuwe aanraking van rabarber versterkt door een mix van geranium, eikenmos en kasjmierhout.
De basisnoten onthullen een bekwame balans van bittere en zoete elementen, afgewisseld met Alaska-ceder, Mysore-sandelhout, ambergrijs en bourbon-vanille.
De flacon weerspiegelt de architectonische vorm van de Pantheon-friezen. Cedergroen is gecombineerd met het grijs van opaline glas, wat architectonische soberheid en de vrijheid van groene outdoor-settings oproept. De houtachtige geur voor mannen werd in 2017 uitgebracht. De neus achter deze geur is Annik Ménardo.

Top : Cascalone, Mandarijn en Aromatische Bouquet
Hart : Geranium, Eikenmos, Rabarber en Kasjmier Hout
Basis : Alaska Ceder, Mysore Sandelhout, Ambergris en Bourbon Vanille
Meer informatie