Le Galion Cuir 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 140,00

Speciale prijs: 89.95 EUR € 89,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 36%
Merk:
Le Galion
Inhoud: 100 ml
Parfumtype: Eau de parfum
Le Galion Cuir 100ml eau de parfum spray

In 1960 vroeg Dior aan Paul Vacher om een parfum te creëeren dat aanwezigheid en kracht heeft, maar wel uiterst verfijnd zou zijn. Hij creëerde in 1963 Diorling, volledig gebaseerd op de geur van leer. Paul Vacher toonde zijn genialiteit door zijn materialen met de grootste zorg te kiezen en creëerde een olfactorische leren tas. De handtas van een vrouw, een mooie luxe tas, zo zacht aan de oppervlakte als de huid van de nek van de drager, een denkbeeldige romige, handgemaakte lederen schepping. "Paul Vacher bedacht een naadloze tas, zo licht als een streling. "Chandler Burr, Dior Parfums (2014).
Maar Paul Vacher was al in de lederen olfactorische wereld gevestigd. In 1931 had hij Scandal gecreëerd Lanvin, nog steeds als een meesterwerk van de moderne parfumerie beschouwd.
Le Galion viert zijn visie en talent en is er trots op Cuir te presenteren, een originele creatie rond het thema leer, een citrus opening van bergamot en Elemi olie bouwt rond Witte Lelie, Ambergris, musk en sandelhout. Cuir van Le Galion is een lederachtige geur voor vrouwen en mannen en werd in 2015 gelanceerd.
Meer informatie