Le Galion Snob 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 140,00

Speciale prijs: 89.95 EUR € 89,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 36%
Merk:
Le Galion
Inhoud: 100 ml
Parfumtype: Eau de parfum
Le Galion Snob 100ml eau de parfum spray

Tijdens de jaren 50 toonden mode foto's vrouwen met een koude, harde kant, vaag hooghartig en niet te zeggen ... snobistisch. Meestal werden de modellen met lege uitdrukkingen getoond, overwegend met een skyline van Manhattan of de top van de Eiffeltoren. De kracht van de New Look gaf hen een bepaalde attitude. Dit is de tijd van twin sets, parels en hoge hakken. De films van die tijd weerspiegelen deze luxe air ook - "Breakfast at Tiffany's", "High Society", "The Barefoot Contessa" en "How to Marry a Millionaire? ".
Als reflectie van die tijd creëerde Paul Vacher "Snob", met haar fruitige kruidige florale boeket. Luxueus en met een grote persoonlijkheid, is het een parfum voor alle trendy vrouwen, perfect voor feesten en bijeenkomsten.
Snob heeft een floraal boeket van witte bloemen, gecombineerd met roos, wat het een sensueel effect geeft. Specerijen, waaronder Iraanse saffraan, brengen een warmte die gesublimeerd wordt door kostbare houtsoorten: Australisch sandelhout en Virginische ceder, omgeven door witte musk. Snob van Le Galion is een floraal parfum voor vrouwen en werd in 2014 gelanceerd.

Top : mandarijn, bergamot, saffraan, appel
Hart : roos, jasmijn, oranjebloesem, iris
Basis : sandelhout, cederhout, witte Musk
Meer informatie