Le Galion Special for Gentlemen 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 140,00

Speciale prijs: 89.95 EUR € 89,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 36%
Merk:
Le Galion
Inhoud: 100 ml
Parfumtype: Eau de parfum
Le Galion Special for Gentlemen 100ml eau de parfum spray

1947: Het Marshall-plan werd gelanceerd. Het Franse volk droomde van luxe en ontsnappen. Roger Vivier vond de naaldhak uit, Christian Dior lanceerde de New Look en Miss Dior, en Le Galion creëerde Special for Gentlemen, een mannelijk parfum, elegant en verfijnd; een geur die te allen tijde te dragen is. Discreet, verfrissend, maar aanhoudend, het is als geen ander. Het is een luxe parfum voor mannen.
Een eerbetoon aan de erfenis van expertise, excellence en "savoir-vivre". Trouw aan de geest van Paul Vacher in de re-issue van deze klassieke en elegante geur. Een mannelijk parfum, dat de oude tradities van de kunst van de parfumerie nieuw leven inblaast, met gebruik van edele materialen.
Een prachtige oosterse amber geur die opent met frisse en aromatische noten. Subtiele noten van lavendel en citroen worden begeleid door een vleugje houtachtige galbanum. Een balsemieke noot van kaneel brengt zachtheid aan het mengsel. Deze blijvende houtachtige amber geur wordt bereikt door het royaal combineren van amber, cistus labdanum en patchoeli. Tenslotte verlenen zachte balsemieke noten en een iets animalistische noot dit sensuele parfum veel sensualiteit - een huwelijk van vanille, opoponax en castoreum.

Top : Bergamot, citrusvruchten, Lavendel, Galbanum
Hart : Kaneel, Amber, Cistus Labdanum, Patchouli
Basis : Eikenmos, Vanille, Castoreum, Opoponax
Meer informatie