Le Galion Whip 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 140,00

Speciale prijs: 89.95 EUR € 89,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 36%
Merk:
Le Galion
Inhoud: 100 ml
Parfumtype: Eau de parfum
Le Galion Whip 100ml eau de parfum spray

1953: Koningin Elizabeth II werd op 27 jarige leeftijd tot koningin gekroond, terwijl New York de opening van het Guggenheim Museum vierde en Audrey Hepburn in "Roman Holiday" speelde. Le Galion lanceerde Whip, een fris en jong parfum, vooral verfrissend in de zomer. Oorspronkelijk voor mannen gecreëerd, wisten vrouwen er ook snel beslag op te leggen.
Een terugkeer naar haar oorsprong; frisheid, toon en onderscheiding voor dit tijdloze Cologne; een geur die zowel bij mannen als vrouwen past. Hoewel het zich in het klassieke frisse en citrusgeur territorium begeeft, straalt Whip een zekere moderniteit.
Het opent met een zeer citrusachtige noot, gecreëerd door het huwelijk van citroenen uit Verdelli en Calabrische bergamot. Dragon, lavendel en kardemom bieden de aromatische noten. Het hart van de geur is rond florale noten zoals jasmijn, viooltje en een hint van iris uitgewerkt, allen geaccentueerd door de krachtige houtachtige noten van galbanum. De achtergrond wordt verzacht en verwarmd met bedwelmende noten van eikenmos, patchoeli en vetiver gras olie. Leder noten geven deze geur haar enorme persoonlijkheid. Whip is een chypre parfum voor vrouwen en mannen en werd in 2014 gelanceerd.

Top : Verdelli Citrus, Calabrische Bergamot, Dragon, Lavendel, kardemom
Hart : Jasmijn, Viooltje, Iris, Galbanum
Basis : Eikenmos, Vetiver, Patchouli, Leder Noten
Meer informatie