Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Loewe Agua Mar De Coral Set 100ml Eau De Toilette Spray + 30ml edt

Loewe Agua Mar De Coral Set 100ml Eau De Toilette Spray + 30ml edt

Normale prijs: € 84,98

Speciale prijs: € 69,95

  • In voorraad

  • U bespaart 18%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml + 30 ml
Parfumtype Eau de toilette, Geschenksets, Miniaturen
Loewe Agua Mar De Coral Set 100ml Eau De Toilette Spray + 30ml edt

Loewe nodigt ons uit om te genieten van buitengewone natuurlijke schoonheden die ons inspireren door de vrolijke kleuren en variatie die ze bieden.
Water en haar zuiverheid zijn de centrale thema's van LOEWE's Agua collectie - Mar de Coral eau de toilette interpreteert dit met een focus op de Stille Oceaan en, in het bijzonder, de koraalriffen. Ter ere hiervan wordt de geur bepaald door natuurlijke harmonie en presenteert ze noten die de frisheid van de aquatische ervaring nabootsen, sprankelende citrusvruchten dalen af in een kleurrijke verzameling van heerlijke geuren van lelietje-van-dalen tot vanille.
Agua de Loewe Mar de Coral is verkrijgbaar in een glazen flacon met dezelfde vorm als eerdere Loewe Agua edities en is geïllustreerd met koralen. Transparant glas in lichtblauwe kleur doet denken aan schoon zeewater terwijl verschillende koralen op het glas van de flacon ons uitnodigen voor onderzoek en avontuur.
De compositie is opgebouwd rond citrusnoten van pomelo, yuzu, mandarijn, citroen en sprankelende grapefruit, samen met kruidige tinten tomatenblad en ijzige munt. De aquatisch-kruidige opening wordt gecompleteerd door een florale mix van lelietje-van-dalen, jasmijn en neroli, wat zorgt voor een verfrissende, koude toon in het hart, gevolgd door ceder, amber, vanille en sensuele musk. Agua de Loewe Mar de Coral is een Florale Aquatische geur voor vrouwen en mannen en werd in 2015 uitgebracht.

Top : Citroen, Pomelo, Tomatenblad, Grapefruit, Yuzu, Mandarijn en Munt;
Hart : Neroli, Lelietje-van-dalen en Jasmijn;
Basis : Musk, Ceder, Vanille en Amber.
Meer informatie