Loewe L Cool 100ml eau de toilette spray

Loewe L Cool 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 69,00

Speciale prijs: 57.95 EUR € 57,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 16%
Merk:
Loewe
Inhoud: 100 ml
Parfumtype: Eau de toilette
Loewe L Cool 100ml eau de toilette spray

In het voorjaar van 2015 voegde het Spaanse huis Loewe een nieuw parfum voor vrouwen aan Loewe's L collectie toe, L Cool genaamd. Loewe L Cool is een moderne versie van L de Loewe uit 1972, Loewe's eerste parfum, en de opvolgster van L de Loewe Eau de Toilette(2010). Loewe L Cool is gewijd aan moderne vrouwen met een joviaal, extravert en optimistisch karakter.
L de Loewe werd meer dan veertig jaar geleden bedoeld als accessoire dat uitsluitend in boetieks van het merk zou worden verkocht. Het werd gecreëerd als een reflectie van de vrouwen die Loewe's adembenemende tassen en collecties inspireerden. Loewe heeft de naam van haar eerste parfum nieuw leven ingeblazen, als eerbetoon aan de vrouw van vandaag; iemand die joviaal, extravert en optimistisch is.
L Loewe Cool heeft een vrouwelijke, frisse en florale hartnoot met de aquatische geur van gardenia, de absolute rijkdom van roos en de aromatische charme van jasmijn. Aanvullende noten zijn witte amber, vetiver en patchouli. Loewe L Loewe Cool is een florale damesgeur en is beschikbaar in 50 en 100 ml Eau de Toilette.

Top : Bergamot Italiaanse Mandarijn Roze peper
Hart : Gardenia Jasmijn Roos
Basis : Vetiver Patchouli Witte Amber
Meer informatie