Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior make up

Dior make up is één van de bekendste make up merken van Cristian Dior. Dior is ook gerenommeerd om zijn tassen en kleding. Bij ParfumCenter bieden we u verschillende make up producten van Dior, zoals lipstick, oogschaduw en foundation. De verpakkingen van Dior vallen op door hun elegante uiterlijk, dit vindt u ook terug in de make up. Voor ieder huidtype vindt u in de webwinkel van ParfumCenter een geschikte Dior make up.

Meer informatie
Dior

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Dior make up oogschaduw

Laat uw ogen stralen met Dior make up oogschaduw. Deze is op basis van het advies van kleurdeskundigen samengesteld. De oogschaduw bestaat uit een 5 verschillende kleuren die voor elke gelegenheid geschikt zijn. De hoofdkleur in het midden wordt met vier bijpassende tinten aangevuld, wat zorgt voor een veelzijdige look. De kleuren combineren verschillende texturen en nuances met verschillende effecten; mat, satijn, iriserend of ultraglanzend. Zo creëert u oneindige kleurvariaties en een buitengewone oog make up. Bestel Dior make up oogschaduw eenvoudig online!

Dior Addict make up

Maak uw keuze uit een lipgloss of lipstick van Dior Addict make up. Voor een speciale gelegenheid of gewoon overdag, de lipstick en lipgloss van Dior passen overal bij. Ze bieden een topcoat met glans in prachtige kleuren. Dior Addict lipstick is gemakkelijk aanbrengen: de smeltende textuur glijdt over uw lippen. De gel in de lipstick versmelt met de kleur en creëert onmiddellijk perfect volle lippen. Kies eenvoudig uw favoriete Dior Addict make up en wij zorgen voor een snelle levering!

Dior make up online

Bij ParfumCenter bestelt u Dior make up eenvoudig online. Met onze snelle levering kunt u binnenkort genieten van uw favoriete make up. Bij ons vindt u alleen artikelen van de grootste merken en de hoogste kwaliteit. Kies zelf uw ideale combinatie uit van Dior parfum, make up en huidverzorgingsproducten in onze webshop. Bestel voordelig uw Dior make up online bij ParfumCenter om uw natuurlijke schoonheid kracht bij te zetten!

Make up kopen doet u eenvoudig bij ParfumCenter!