Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior make-up

Dior make-up is één van de bekendste make-up merken van Cristian Dior. Dior is ook gerenommeerd om zijn tassen en kleding. Bij ParfumCenter bieden we u verschillende make-up producten van Dior, zoals lipstick, oogschaduw en foundation. De verpakkingen van Dior vallen op door hun elegante uiterlijk, dit vindt u ook terug in de make-up. Voor ieder huidtype vindt u in de webwinkel van ParfumCenter een geschikte Dior make-up.

Meer informatie
Dior

34 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Dior make-up oogschaduw

Laat uw ogen stralen met Dior make-up oogschaduw. Deze is op basis van het advies van kleurdeskundigen samengesteld. De oogschaduw bestaat uit een 5 verschillende kleuren die voor elke gelegenheid geschikt zijn. De hoofdkleur in het midden wordt met vier bijpassende tinten aangevuld, wat zorgt voor een veelzijdige look. De kleuren combineren verschillende texturen en nuances met verschillende effecten; mat, satijn, iriserend of ultraglanzend. Zo creëert u oneindige kleurvariaties en een buitengewone oog make-up. Bestel Dior make-up oogschaduw eenvoudig online!

Dior Addict make-up

Maak uw keuze uit een lipgloss of lipstick van Dior Addict make-up. Voor een speciale gelegenheid of gewoon overdag, de lipstick en lipgloss van Dior passen overal bij. Ze bieden een topcoat met glans in prachtige kleuren. Dior Addict lipstick is gemakkelijk aanbrengen: de smeltende textuur glijdt over uw lippen. De gel in de lipstick versmelt met de kleur en creëert onmiddellijk perfect volle lippen. Kies eenvoudig uw favoriete Dior Addict make-up en wij zorgen voor een snelle levering!

Dior make-up online

Bij ParfumCenter bestelt u Dior make-up eenvoudig online. Met onze snelle levering kunt u binnenkort genieten van uw favoriete make-up. Bij ons vindt u alleen artikelen van de grootste merken en de hoogste kwaliteit. Kies zelf uw ideale combinatie uit van Dior parfum, make-up en huidverzorgingsproducten in onze webshop. Bestel voordelig uw Dior make-up online bij ParfumCenter om uw natuurlijke schoonheid kracht bij te zetten!

Make-up kopen doet u eenvoudig bij ParfumCenter!