Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Ombres G Oogschaduwpalet Nr. 940 Royal Jungle Oogschaduw

Guerlain Ombres G Oogschaduwpalet Nr. 940 Royal Jungle Oogschaduw

Normale prijs: € 74,90

Speciale prijs: € 54,95

  • In voorraad

  • U bespaart 27%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 6 gr.
Make-Up Soort Ogen
Make-Up Type Oogschaduw
Guerlain Ombres G Oogschaduwpalet Nr. 940 Royal Jungle Oogschaduw

4 kleuren, 4 finishes

Ombres G oogschaduwpaletten van Guerlain sieren de ogen met op de natuur geïnspireerde kleuren. Elk palet bevat vier sterk gepigmenteerde oogschaduwen, die niet alleen inspireren door hun onvergelijkbaar sensuele textuur, maar ook door hun uitzonderlijke diepte en high-impact finishes: stralend parelmoer, sprankelend metallic, fluweelzacht mat en intens satijn.
Violette, Guerlains creatief directeur make-up, heeft oogschaduwpaletten bedacht waarmee je kunt spelen met tinten, texturen en finishes, om je ogen eindeloos te transformeren, zowel overdag als 's avonds.
De Ombres G oogschaduwpaletten hebben een uitzonderlijke textuur met opbouwbare pigmenten voor een langhoudende kleur, en bieden een ongeëvenaarde diepte.
Ombres G oogschaduwpaletten zitten in elegante compacts, in een zwart fluwelen suède zakje. Elk palet wordt geleverd met twee applicators voor eenvoudig aanbrengen: schuimtips voor een maximale dekking, een linerapplicator voor een precieze lijn en een penseelapplicator om de texturen te mengen.

Belangrijkste ingrediënt:
Winterroosolie: de zachte en comfortabele formule laat de oogschaduw gemakkelijk over het ooglid glijden en kan naar wens worden gemengd om meerdere effecten te creëren.

Hoe te gebruiken:
Aanbrengen op de ogen - voor maximale pigmentatie op metallic tinten bevochtig je het penseel of breng je het aan met je vingers.

Tip van Violette, Guerlain's Creatief Directeur Make-up:
1. Accentueer de look met de Ombres G oogschaduw.
2. Geef de wimpers krul en intens volume met de Noir G mascara .
3. Accentueer de look met het oogpotlood.
4. Accentueer de lippen met de Rouge G Luxurious Velvet Metal lipstick.
Meer informatie