Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Carolina Herrera

Heeft u een ondernemend karakter en denkt u graag out of the box? Dan past een geur uit onze Carolina Herrera parfum collectie vast bij u! In 1980 is het merk opgericht door Carolina Herrera. Deze modeontwerpster wilde haar krachten weergeven met bijpassende parfums. Eau de toilette voor dames en heren is een de eerste en populairste geur sinds 1988. Het parfum van Carolina Herrera past bij de krachtige man of vrouw die zijn of haar eigen weg kiest! U bestelt de geuren nu extra voordelig bij ParfumCenter.

Meer informatie
Carolina Herrera

74 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Carolina Herrera parfum

Parfums die gelijk staan aan moderniteit en elegantie. Luxueus en exclusief oogt Carolina Herrera parfum. Deze klassieke parfums zijn een mijlpaal op het gebied van ondernemerschap, luxe en moderniteit. De geuren zijn ontworpen om elke outfit als finishing touch af te maken. De topgeuren als 212, 212 sext, Carolina en Chic for men zijn zeer populair onder de collectie van deze mode-icoon. Ga voor pure schoonheid uit een flesje. Shop Carolina Herrera parfum nu extra voordelig bij ParfumCenter.

Carolina Herrera 212

Bent u op zoek naar een fruitige frisse damesgeur? Carolina Herrera 212 women is een van de populairste geuren van het elegante merk Carolina Herrera en werd uitgebracht in 2014. Glamour, elegantie en plezier zijn woorden die de geur omschrijven. Op de aantrekkelijke verpakking en flacon staat de slogen ‘Sta jij op de lijst?’ en is geïnspireerd op het energieke leven in New York. Fris in de combinatie met fruitig wat zorgt voor een sensuele geur. Carolina Herrera damesgeuren zijn erg speciaal. De topnoten bestaan uit sprankelend roze champagne en de hartnoot is perzik bloesem. De basisnoten van Carolina Herrera 212 bestaan uit hour noten, white musk en amber.

Carolina Herrera CH

Een vrouwelijke krachtige geur, een final touch en de perfecte balans tussen comfort en frisheid. Carolina Herrera CH is voor haar om overdag te dragen. Of de outfit nu wordt gedragen naar het werk, lunch, met vrienden of een familiebezoek. Met deze bijzondere geur maakt u van iedere dag een speciale belevenis. De topnoten bestaan uit bergamot, meloen, sinaasappel en pomelo. Carolina Herrera CH is een echte must als u houdt van mode, accessoires en een aantrekkelijke geur.

Carolina Herrera Chic

Een aromatische mix van bloemen met sensuele houtachtige basisnoten. Carolina Herrera Chic is extra vrouwelijk dankzij de frisse citrus, vanille, witte muskus en rode fresia geuren. Een verleidelijke vrouwengeur met een moderne lichtheid met heerlijk zachte topnoten. Bestel deze heerlijke geur voor uzelf of geef deze cadeau. Laat u verrassen door de intense geur! Een mix van elegantie, sensualiteit en speelsheid en toch serieus! De flacon van Carolina Herrera Chic oogt simpel, maar de geur is onweerstaanbaar!