Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Chanel parfum

Wat u ook draagt en hoe u zich ook voelt, een zweem Chanel parfum zorgt ervoor dat u altijd op en top verzorgd voor de dag komt. Het Franse modehuis Chanel is in 1910 opgericht door Gabrielle Chanel, beter bekend als Coco. Haar ontwerpen ontketende een ware revolutie in de modewereld met eenvoudige, elegante mode met een tijdloze aantrekkingskracht. Deze elegantie vindt u terug in iedere stijlvolle en verleidelijke Chanel parfum. In ons assortiment treft u eau de toilettes en eau de parfums, maar ook de luxe verzorgingsproducten voor scherpe prijzen. Of u nu een Chanel parfum kiest of een van onze andere Chanel verzorging, deze geuren geven u altijd een luxe gevoel!

Meer informatie

25 artikel(en)

Chanel parfum dames 

Wilt u ook als een echte parisienne door het leven gaan? Kies dan Chanel parfum dames van ParfumCenter. In ons aanbod vindt u de bekende, tijdloze geuren die allen hun eigen unieke uitstraling hebben. Heeft u een klassieke kledingstijl en wilt u deze kracht bij zetten met een bijpassend parfum? Chanel nr 5 is dan een uitstekende keuze! Daarnaast vindt u ook andere Chanel parfum dames, zoals Coco mademoiselle, Chanel Allure Femme en Chanel Chance voor de scherpste prijzen. Onze geuren worden in originele verpakking naar u toegestuurd. Hierdoor is Chanel parfum dames uitstekend om cadeau te doen aan een vriendin, moeder of vrouw!

Chanel parfum heren

De volledige verzorging van de modebewuste man eindigt met een vleugje parfum! ParfumCenter heeft een compleet assortiment aan luxe Chanel parfum heren. U vindt hier de bekende geuren Allure, Bleu de Chanel en Egoïste voor lage prijzen. U kunt daarbij kiezen uit eau de parfums, eau de toilettes douchegels en deodorants. Met deze complete verzorgingslijn heeft u niets anders meer nodig voor een verzorgde en klassieke uitstraling. Koop uw Chanel parfum heren in onze online parfumerie en profiteer van de lage prijzen!

Chanel parfum Chance

De ontwerpen van Chanel staan voor elegant, stijlvol en praktisch waarbij ingetogen kleuren worden gekozen. Chanel parfum Chance sluit daarbij perfect aan. Het parfum is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen maar wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze worden gedragen door elegante, vrouwelijke en onafhankelijke vrouwen. Onder andere citroen, jasmijn en patchoeli zorgen voor het zachte en frisse resultaat. Chanel parfum Chance vindt u voordelig bij ParfumCenter voor uzelf of als cadeau!

Veelgestelde vragen

Waarom Chanel parfum?

Chanel parfum blijft met haar tijd meegaan en is daarom een wereldwijde bestseller. Het Franse modehuis Chanel is in 1910 opgericht door Gabrielle “Coco” Chanel en de geuren zijn ondefinieerbaar en volledig onweerstaanbaar, net als een charismatische vrouw. Dit als tegenhanger van de ‘eeuwige’ bloemengeur. Chanel parfum is ook onder bekende vrouwen een hit en het duurste reclamespotje ooit werd voor hun parfum gemaakt. De eigentijdse aantrekkingskracht blijft tot op de dag van vandaag behouden.

Wat is Chanel nr. 5 parfum?

Het beroemde Chanel nr. 5 parfum is één van de best verkochte parfums ter wereld en een symbool van goede smaak. Dit parfum wordt gedragen door elegante, onafhankelijke vrouwen en mag niet ruiken als een roos of een lelietje-van-dalen. De top bestaat uit aldehyden, neroli, ylang-ylang, bergamot en citroen. Het hart bevat noten van iris, liswortel en jasmijn. Chanel nr. 5 parfum werd gepresenteerd op de vijfde dag van de vijfde maand in 1921 en is een echte klassieker geworden.

Wat zijn de lekkerste Chanel parfums voor dames?

Chance Eau Vive, Coco Mademoiselle en Chance zijn lekkere Chanel parfums voor dames. Met Chance Eau Vive krijg je direct energie, dankzij het hart van jasmijn en witte musk. In de top worden de sprankelende noten van grapefruit gecombineerd met sappig bloedsinaasappel en frisse citrus. De elegante basis wordt gevormd door ceder, vetiver en iris. Coco Mademoiselle heeft een stijlvol hart met roos, Italiaanse jasmijn en lychee. Chance valt op door de top van citroen en roze peper.

Waarom Chanel parfum kopen bij ParfumCenter?

Voor elke vrouw hebben wij de juiste Chanel parfum. Al onze producten zijn 100% origineel en de iconische flacons vallen op, zonder de aandacht af te leiden van de heerlijke geuren. Je kunt jouw favoriet voor een scherpe prijs online vinden bij ParfumCenter. Onze parfums worden altijd in de originele verpakking verstuurd en met ons ruime assortiment Chanel parfum kun je ook een leuk cadeau samenstellen. En je profiteert van onze snelle levering.