Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior parfum

Wie belang hecht aan stijl en traditie denkt aan Dior parfum. Al sinds 1947 maakt Christian Dior parfums en het modehuis is daarmee een van de parfumreuzen van de wereld.

Meer informatie
Dior

174 artikel(en)

ParfumCenter heeft een ruim assortiment Dior parfum en huidverzorgingsproducten voor hem en haar. We hebben vrouwelijke, warme sensuele geuren voor dames en sportieve eau de toilettes en aftershaves voor de heren. Koopt u Dior parfum in onze webwinkel dan bent u altijd voordelig uit!

Dior parfum dames

Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment Dior parfum dames? Natuurlijk hebben wij de populaire Dior J’Adore eau de parfum collectie. Dit betoverende aroma werd in 1999 op de markt gebracht en is nog steeds een veel verkocht parfum. Of wat dacht u van het heerlijke oriëntaalse Dior Addict? Dit parfum voor de gepassioneerde, intuïtieve vrouw maakt ook deel uit van onze ruime collecte Dior parfum dames. Als u op zoek bent naar gezichtsverzorgingsproducten van Dior, dan raden wij graag Dior Capture XP aan.

Dior parfum heren

Ons assortiment Dior parfum heren doet niet onder voor onze damescollectie! Bent u op zoek naar een sportieve geur, of houdt u meer van mysterieus of krachtig? Bij ParfumCenter vindt u het Dior parfum dat bij uw karakter past. Dior Homme is een parfum met een houtachtige geur, luxueus en mannelijk. Het is een vrij nieuw aroma uit 2011 dat zich ruimschoots bewezen heeft. Voor een eenvoudige maar frisse, jeugdige geur moet u bij Eau Sauvage zijn. Dit parfum werd al in 1966 gelanceerd en is daarmee een echte klassieker in ons assortiment Dior parfum heren.

Veelgestelde vragen

Dior parfum

Het luxe Franse modehuis van Christian Dior kwam in 1947 met zijn eerste geur naar buiten en dat was meteen een hit. Die geur, Miss Dior is tot op de dag van vandaag de favoriet van menig vrouw! Ook voor mannen doet Dior parfum zeker niet onder. En het is niet bij slechts één of twee parfums gebleven. Dior mag zich rekenen tot één van de grootste parfumhuizen in de wereld. De verleidelijke parfums van Dior hebben reeds veel harten van zowel vrouwen als mannen veroverd. En dat is niet voor niets zo!

Waarom Dior parfum?

De luxueuze geuren van Dior parfum zijn voor elke gelegenheid geschikt. Van een avondje uit tot aan een werkdag er is voor elke gelegenheid wel een geschikt Dior parfum te vinden. En dat voor zowel mannen als vrouwen. Sportiviteit, kracht of romantiek je vindt het allemaal in de collectie van Dior. Ook de deodorants zijn een aanrader als extra aanvulling op het parfum dat je draagt. Ontdek welke geur het beste bij je past of ga opnieuw voor je favoriet!

Welk Dior parfum voor dames is het populairste?

De meeste dames zijn als het om Dior parfum gaat verslaafd aan J’adore van Dior. Een betoverend parfum en onmetelijk populair. Het is een weelderige geur in een flacon waar goud en rijkdom vanaf druipt. Heel begrijpelijk dat menig vrouw hier intens gelukkig van kan worden. Naast J’adore is ook Miss Dior een uiterst geliefde geur van veel vrouwen die de Dior stijl graag uitdraagt.

Waar is Dior parfum in de aanbieding?

Bij ParfumCenter vind je jouw favoriete Dior parfum of die van je partner altijd voor een scherpe aanbieding. Maar niet alleen parfum, ook make-up in de vorm van lipsticks, foundations en mascara’s zijn voordelig bij ons verkrijgbaar. Ook voor voordelige gezichtsverzorging van Dior bestel je uiterst voordelig bij ParfumCenter.

Waarom Dior parfum kopen bij ParfumCenter?

Voor een snelle levering van uw parfum en persoonlijke verzorging kun je op ons rekenen. Vóór 18:00 uur bestelt is morgen al in huis. En we verzenden het gratis bij besteding vanaf €75. Onze parfums zijn 100% origineel en je kunt bij ons op verschillende manieren veilig afrekenen. Sla voordelig jouw Dior parfums en andere luxueuze producten in en je zult stralen als ooit tevoren!