Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dolce & Gabbana parfum

Houdt u van karaktervolle, uitnodigende aroma’s met een mediterrane twist? Dan is het Dolce & Gabbana parfum iets voor u. Het Italiaanse Dolce & Gabbana is opgericht in 1982 en brengt sinds 1992 succesvol dames en herenparfums op de markt.

Meer informatie
Dolce Gabbana

100 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Het duo heeft zich toegelegd op zowel exclusieve als moderne, hippe uitvoeringen van hun parfums. In de collectie van ParfumCenter vindt u naast Dolce & Gabbana parfum voor hem en haar ook huidverzorgingsproducten en geschenksets.

Dolce & Gabbana parfum dames

Dolce & Gabbana Pour Femme is een van de succesvolste parfums van het Italiaanse duo. In onze collectie Dolce & Gabbana parfum dames vindt u dit zachte, florale parfum in verschillende hoeveelheden. En niet alleen deze topgeur, maar ook het minstens zo populaire Light Blue vindt u in ons aanbod terug. Wilt u weten welke andere Dolce & Gabbana toppers we nog meer aanbieden? Bekijk dan ons hele assortiment Dolce & Gabbana parfum dames.

Dolce & Gabbana parfum heren

Ook de herenaroma’s zijn goed vertegenwoordigd bij ParfumCenter. In ons Dolce & Gabbana parfum heren aanbod vindt u vanzelfsprekend de mannelijke variant van Light Blue. Daarnaast hebben we ook het bekende The One in ons assortiment. Dit is een geur uit 2008, op de markt gebracht als ‘uomo’, een klassieke herengeur. “Het type parfum waar alle vrouwen dol op zijn,” aldus Stefano Gabbana.
Zowel de Dolce & Gabbana parfum heren als de parfums voor vrouwen zijn bij ParfumCenter voordelig geprijsd. U bestelt ze eenvoudig online waarna ze zo snel mogelijk bij u thuis worden bezorgd.