Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dunhill

Een gentleman gaat altijd onberispelijk gekleed, ook als hij kiest voor een casual outfit. Dit is de beste omschrijving van de luxe producten van Dunhill. De flacons van de parfums vallen op door een strak design waarbij de schoonheid in elk detail schuilt. Het zijn stuk voor stuk pronkstukjes die ook als decoratie hun exclusieve karakter tonen. De geuren van Dunhill zijn lichtelijk excentriek maar nooit over de top. Bij ParfumCenter bestelt u de verschillende geurcreaties voordelig online. Wij zorgen voor een snelle levering!

Meer informatie
Dunhill

21 artikel(en)

Dunhill Icon

Het Britse gevoel voor stijl benadert de perfectie in Dunhill Icon. Parfumeur Carlos Benaim heeft zijn creatie omschreven als de perfect expressie van natuurlijke verfijning, waarin klassieke elegantie en een vleugje moderniteit samenkomen. Dit Dunhill parfum is dé geur voor de zelfverzekerde man die geen grootse gebaren nodig heeft. Dunhill Icon opent met een pittige toets van zwarte peper, waarna zich een kruidig hart met kardemom onthult. Krachtige akkoorden van leer, eikenmos en iris benadrukken het zelfbewustzijn van de man van deze tijd!

Dunhill Desire

Er zijn verschillende manier waarop een parfum diepe verlangens kan definiëren. Dunhill Desire is een exotisch geur waarin u de frisheid voelt van mediterrane zorgeloosheid. Ondeugende topnoten van lychee, mandarijn en lotus voeren naar een sensueel hart van Braziliaans rozenhout en diverse maritiem aroma’s. Het geheim van Dunhill Desire is de krachtige drydown met tonkaboon, amber, musk en benzoë. Dit is een parfum voor heren dat uw reislust opwekt. Bij ParfumCenter kunt u deze geurcreatie eenvoudig bestellen in een flacon van 50 of 100 ml.

Dunhill parfum

Een man die weet wat hij wil, kiest voor een Dunhill parfum. Bij ParfumCenter vindt u een ruime collectie parfums voor heren van stand. U kunt bij onze webshop bijvoorbeeld ook terecht voor uw favoriete Tom Ford parfum dat u, net als het Dunhill parfum, voordelig online kunt bestellen. Smaken verschillen, maar tijdloze elegantie springt er altijd uit. Bekijk ons uitgebreide assortiment parfum voor dames en heren en u vindt gemakkelijk de geur die bij u past!