Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin 100ml eau de toilette spray

Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 139,00

Speciale prijs: € 98,95

  • In voorraad

  • U bespaart 29%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin 100ml eau de toilette spray

“Bij de mandarijn draait alles om de instant hit. Het is zo levendig, zoals het van de huid straalt met die sprankelende citrusachtige frisheid. Maar mandarijn heeft meer, het is ook erg fruitig en aromatisch. Het is een prachtig ingrediënt. Door zijn transparantie verdwijnt het snel. Ik heb het met een beetje extra schaduw bijgewerkt om het uit te breiden, door een mandarijningrediënt toe te voegen dat in smaakstoffen wordt gebruikt om het super-sappig te maken.
Als het begint te vervagen, wordt Molecule 01 gesynchroniseerd, waardoor een warm, erogeen gevoel ontstaat om met die zinderende frisheid te spelen.
Dat is ongebruikelijk - voor een topnootingrediënt als Mandarijn en een basisnoot als Iso E Super om zo naakt samen te dansen, zonder dat er andere noten tussen komen. En dan is de mandarijn bijna verdwenen en heb je de verheven eenvoud van Molecule 01.
Dat is waarom ik Molecule 01 + Mandarin zo liefheb – het is misschien een dans van twee, maar het verhaal verandert volledig van begin tot midden tot eind.” Geza Schoen.
Molecule 01 + Mandarin van Escentric Molecules is een Citrusachtige geur voor vrouwen en mannen werd in 2021 uitgebracht. De neus achter deze geur is Geza Schoen.
Meer informatie