Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain parfum

De expertise die nodig is voor het samenstellen van een subliem Guerlain parfum wordt als sinds 1828 van generatie op generatie overgedragen. De parfumeurs van dit exclusieve merk zijn ambachtslieden met oog voor detail. Niet alleen aan de geur van ieder parfum is met veel liefde en aandacht tot stand gekomen, hetzelfde geldt voor de ambachtelijk ontworpen flacons. Het Oosterse design van Aqua Allegoria is fris en sprankelend en de verschillende geurlijnen kennen zowel frisse als exotische variaties. Laat u met ParfumCenter betoveren door de magie van Guerlain parfum!

Meer informatie
Guerlain

140 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Guerlain parfum mannen

Klassieke aristocratische elegantie is de beste omschrijving van Guerlain parfum voor mannen. Iedere geurlijn heeft krachtige viriele accenten die met de meest subliem essence worden aangevuld. Guerlain Homme Intense heeft een krachtige basis met houtnoten van ceder en patchouli. In het hart van dit Guerlain parfum mannen vindt u naast groene noten ook aroma’s van rum terug. Pepermunt en rabarber zijn de verrassende topnoten. De parfumeurs van Guerlain tonen in deze en andere geuren hun meesterschap!

Guerlain parfum dames

Vrouwelijkheid kent vele gezichten bij Guerlain parfum voor dames. Elk geurtjes heeft zijn eigen persoonlijkheid. Guerlain Idylle, bijvoorbeeld, is en geur om heerlijk bij weg te dromen. Pioenroos en rozentinctuur vormen het romantische decor, maar er is ook oog voor tedere sensualiteit met tonen van musk, patchouli en lelie. In ons uitgebreide assortiment vindt u ook ander ambachtelijk Guerlain parfum voor dames in vele variaties.

Guerlain parfum la Petite Robe Noire

Een ware meester parfumeur put overal inspiratie uit. Guerlain parfum la Petite Robe Noire heeft het concept van een zwartkleurige jurk voor ogen, waarvan de vorm in een speciaal logo is verwerkt. Elk logo heeft unieke eigenschappen en weerspiegelt in elke variant een facet van uw vrouwelijkheid. Guerlain parfum la Petite Robe Noire heeft een design flacon met stijlvol afgeronde bovenkant en een rondhoekige dop. Profiteer van onze ruime keuze en bestel uw Guerlain parfum voordelig online bij ParfumCenter!