Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Issey Miyake parfum

Het moderne, elegante en frisse Issey Miyake parfum combineert uitstekend met uw pure en elegante kledingstijl. Mode-ontwerper Issey Miyake werd geboren in Hiroshima, Japan in 1938. Hij studeerde grafische vormgeving aan de Tama Art University in Tokio en na zijn afstuderen werkte hij in Parijs en New York City. Issey Miyake parfum en mode reflecteert altijd een vleugje humor en er worden vaak woordspelingen gebruikt. Zo is de naam van het bekende geurtje l’Eau d’issey een homoniem voor Odyssee, het dichtwerk van de Griekse dichter Homeros.

Meer informatie
Issey Miyake

Issey Miyake parfum Pleats Please

Eén van de meest populaire parfums uit zijn collectie is Issey Miyake parfum Pleats Please. Deze uitnodigende geur is sprankelend en vrolijk en past bij vrouwen die van het leven genieten. Het parfum is optimistisch van aard, vol energie en nodigt uit om plezier te hebben en dat te uiten. De frisse nashipeer opent het luchtje waarna een florale uitbarsting volgt. Issey Miyake parfum Pleats Please sluit tenslotte met een basis dat bestaat uit crème-achtig sensuele vanille.

Issey Miyake parfum man

Bij ParfumCenter vindt u ook een uitgebreide, elegante en pure collectie Issey Miyake parfum voor de zelfverzekerde man. Eén van de populairste parfumcollecties is Issey Miyake l’Eau d’Issey! Gemaakt van ongewone en zeldzame grondstoffen roept deze geur een gevoel op van vrijheid en rust. De top bevat onder andere citroenverbena en mandarijn, het hart uit saffraan en blauwe lotus en de basis uit vetiver en tabak. Deze Issey Miyake parfum man is een geweldige allrounder die past bij elke gelegenheid.

Issey Miyake parfum aanbieding

Bent u op zoek naar de beste Issey Miyake parfum aanbieding. Grote kans dat uw favoriete geurtje is opgenomen in onze uitgebreide collectie. Bij ParfumCenter bestelt u eenvoudig voordelige originele parfums in verpakking voor uzelf of als cadeau voor een vriend of vriendin. Per product is aangegeven of deze uit voorraad leverbaar is, zodat u zeker weet dat uw luchtje zo snel mogelijk uw kant op komt. Bekijk snel nog de scherpe Issey Miyake parfum aanbieding en profiteer van hoge kortingen!

Veelgestelde vragen

Waarom Issey Miyake parfum?

De geuren van dit Japanse merk vinden hun basis in kunst, architectuur en ontmoetingen. Het kenmerkende handelsmerk van Issey Miyake parfum zijn de ongewone en enigszins minimalistische vormen van de flacons. Dit geurtje straalt humor uit en is een uiting van pure creativiteit. Issey Miyake parfum combineert uitstekend met jouw pure en smaakvolle kledingstijl en is modern, elegant en fris.

Wat zijn de lekkerste Issey Miyake parfums voor dames?

Pleats Please, L’Eau d’Issey en A Scent (Florale) zijn heerlijke Issey Miyake parfums voor dames. Wilde roos aroma’s vormen de opening van Pleats Please. In het hart wordt Bulgaarse roos gecombineerd met neroli bloesem en roze peper. In de basis vind je witte musk, patchouli en ceder. De basisnoten van L’Eau d’Issey zijn sandelhout, cederhout en ambrette. Het romantische hart bestaat uit osmanthus en lelie. De topnoten verrassen met fresia, roos en lotus. Een ander Issey Miyake parfum voor dames is A Scent (Florale) met een bloemig hart vol hyacint en rozenblaadjes.

Wat zijn de lekkerste Issey Miyake parfums voor heren?

Lekkere Issey Miyake parfums voor heren zijn L’Eau d’Issey pour Homme Intense en Wood. De topnoten van Intense brengen golven van mandarijn, yuzu, zoete sinaasappel en bergamot. De basisnoten bevatten akkoorden van amber, papyrus, benzoë, wierook en ambergris. Wood daarentegen heeft een sprankelende compositie van grapefruit extract met ceder en sandelhout in het hart. De basis bestaat uit patchouli.

Waarom Issey Miyake parfum kopen bij ParfumCenter?

Wanneer je Issey Miyake parfum gaat kopen, wil je het liefst een voordelig prijs. ParfumCenter begrijpt dit en heeft een doorlopende parfum aanbieding, zodat je voordelig parfums van hoge kwaliteit kunt bestellen. Je krijgt je aankoop altijd thuis in de originele verpakking, zo weet je zeker dat je favoriete parfum 100% authentiek is. Als je Issey Miyake parfum gaat kopen, profiteer je van een snelle levering.