Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Juliette Has a Gun

Romano Ricci, de kleinzoon van Nina Ricci, heeft in 2005 het parfum Juliette Has a Gun op de markt gebracht. Het merk is geïnspireerd op Shakespeare’s Julia, vertaald naar de vrouw van nu. Een stoere vrouw die weet wat ze wil. Alle parfums van Juliette Has a Gun hebben als basis de romantische rozengeur. Nu voordelig verkrijgbaar bij ParfumCenter in ons Juliette Has a Gun dames en Juliette Has a Gun heren assortiment. 

Meer informatie
Juliette Has a Gun

22 artikel(en)

Juliette Has a Gun Anyway

Een parfum dat bestaat uit slechts vijftien ingrediënten; Juliette Has a Gun Anyway is simpel en uniek. Het beste van de basis; een combinatie van musk, houtsoorten en citrusnoten geeft de geur een verfrissende en stoere toon. Daardoor is het een parfum dat door zowel vrouwen als mannen kan worden gedragen. De Juliette Has a Gun Anyway eau de parfum is bij ParfumCenter beschikbaar in flacons van 50 en van 100 ml.

Juliette Has a Gun Citizen Queen

Bent u op zoek naar een krachtige geur die een impressie achterlaat? Dan is het parfum Juliette Has a Gun Citizen Queen iets voor u. Zeer passend bij een stoere vrouw, die een grote aantrekkingskracht heeft. Het parfum is mysterieus door de zeldzame ingrediënten, zoals Bulgaarse roos en patchoeli in combinatie met een houtachtige muskusgeur. ParfumCenter biedt u flacons Juliette Has a Gun Citizen Queen eau de parfum spray van 50 en van 100 ml.

Juliette Has a Gun Midnight Oud

Een bijzondere combinatie tussen romantische en mysterieuze geuren, vindt u in het parfum Juliette Has a Gun Midnight Oud. Ervaar de luxe van amber in samenspel met weldadig Patchouli en de warmte van Oud (Agarhout). Voel u sexy en geheimzinnig, als u dit parfum draagt bij het uitgaan. Bij ParfumCenter vindt u Juliette Has a Gun Midnight Oud met de originele verpakking in flacons van 50 en 100 ml eau de parfum spray.