Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Kenzo parfum

Rond 1980 werd de parfumlijn toegevoegd aan de goedlopende kledinglijn. Kenzo parfum is van origine Frans maar het bedrijf richt zich op de Japanse cultuur. Kenmerkend zijn natuurlijke vormen met een strakke, minimalistische touch. De geuren zijn een afspiegeling van een creatieve geest die graag zijn eigen weg inslaat. Ontdek het uitgebreide assortiment van ParfumCenter en laat je meevoeren in de magische wereld van Kenzo Takada!

Meer informatie
Kenzo

48 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Kenzo World parfum

De zwoele, verleidelijke blik van het oog is de rijke inspiratiebron van het Kenzo World parfum. De geuren stralen kracht en intensiteit uit. De flacon is letterlijk vormgegeven als een oog, met een sierlijk hangende pupil. Er is gekozen voor een subtiele combinatie van bijzondere materialen zoals rubber, metaal en melkglas. Het Kenzo World parfum is gecreëerd voor vrouwen die zichzelf durven te laten zien. Net als de andere geurlijnen van Kenzo die je bij ParfumCenter zeer voordelig bestelt en snel geleverd krijgt!

Kenzo Flower parfum

De rode bloem is het handelsmerk van het Kenzo Flower parfum. Bij de Kenzo Flower geur wordt de rozengeur steeds weer in een andere gedaante opgevoerd: als dromerig parfum, als floraal-fruitige geursensatie of als een aangenaam licht aroma voor de zomer. Het design van de diverse flacons is al net zo bijzonder als de geurenwereld van het Kenzo Flower parfum. Elke bloem lijkt speels gevangen in het glas en wacht tot haar bijzondere geur vrijkomt, een feest voor de huid!

Kenzo parfum dames

De bloemige geuren van een Kenzo parfum voor dames zijn fris, sprankelend maar ook sensueel. Het Kenzo Amour parfum is bijvoorbeeld een speelse flirt met de tijdloos verleidelijke eigenschappen van de vrouw. De sierlijke vorm van de flacon is een ode aan de vrouwelijke rondingen, terwijl het bloemige hart van de geur juist een dromerig karakter heeft. Een Kenzo parfum voor dames is altijd een beleving op zich. Zo combineert de Ca Sent Beau geur op een verrassende wijze de zoetheid van de bloem met de frisheid van vruchten. Deze zomerse eau de toilette is intens en uitbundig.

Kenzo parfum mannen

Nergens is de energieke golfslag van de zee zo voelbaar als in het Kenzo parfum voor mannen. Het strak golvende design van de diverse flacons geeft jouw badkamer een unieke glans. De geuren kunnen hierbij niet achterblijven. Gaat je voorkeur uit naar maritieme aroma’s of de frisse geursensaties met topnoten van grapefruit? In de uitgebreide collectie Kenzo heren parfum van ParfumCenter ontdek je de vele geuren van Kenzo, zo ook het avontuurlijke Jungle Pour Homme. Ons Kenzo parfum voor mannen wordt voordelig geleverd in de originele designflacons.

Kenzo parfum aanbieding

Bij ParfumCenter profiteer je van onze Kenzo parfum aanbieding! Kenzo is meer dan alleen parfum, Kenzo is kunst. Alle creaties vertellen verhalen en zijn poëtisch, kleurrijk, krachtig en dromerig. Dankzij zijn oprichter Kenzo Tadada heeft het merk een wereldwijde reputatie en kenmerkende stijl. Ontdek unieke parfum voor dames of heren in onze Kenzo parfum aanbieding!

Kenzo parfum kopen

Wanneer je Kenzo parfum wilt kopen, heb je bij ParfumCenter voor elke gelegenheid een ruime keuze! Kies bijvoorbeeld voor het avontuurlijke Kenzo Homme, de krachtige houtnoten van Power of het bruisend frisse van L’Eau Kenzo Homme. Naast herengeuren hebben wij ook Kenzo dames parfum in het assortiment. Ga je voor romantisch of stoer? ParfumCenter is de beste plek om voor hem of haar Kenzo parfum te kopen!

Veelgestelde vragen

Waarom Kenzo parfum?

Omdat dit merk een bijzondere mix is van verschillende stijlen en culturen. De oorsprong ligt in Frankrijk maar richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op de Japanse cultuur. En ook is het modehuis een baken voor creatievelingen die zich niet graag in hokjes laten stoppen. Voel jij dat deze beschrijving helemaal op jou slaat? Dan is een Kenzo parfum een luchtje dat je absoluut moet proberen!

Wat zijn de lekkerste Kenzo parfums voor dames?

In principe hangt dat ervan af wat je uit zo’n geurtje wilt halen. Zo is Kenzo Jungle perfect voor de avontuurlijke vrouw die weet wat ze wil maar niet wat haar te wachten staat: in dat opzicht komt het heel goed met de grillen van het mysterieuze oerwoud overeen. Ook Kenzo World kunnen we je van harte aanbevelen, omdat het gemaakt is voor de krachtige vrouw die buiten kaders durft te denken én te treden. Dat merk je ook wel aan de bijzondere flacons, die eruit zien als luikende ogen.

Waar is Kenzo parfum in de aanbieding?

Voor de laagste prijs van jouw favoriete luchtjes ga je altijd naar ParfumCenter. Hier kun je jouw Kenzo parfum heel voordelig aanschaffen, evenals andere geurtjes die liggen te wachten om door jou ontdekt te worden. Bovendien kun je ook anderen kennis laten maken met de wondere wereld van parfum door voor een prachtige geschenkverpakking te kiezen. Tot slot raden we je aan om regelmatig te kijken of jouw favoriete Kenzo parfum misschien niet toevallig op onze aanbiedingen pagina staat!

Waarom Kenzo parfum kopen bij ParfumCenter?

Omdat wij alle parfums, van de kleinste tot de grootste merken, voor een aantrekkelijke prijs aanbieden! De hoogste kwaliteit is bij ons verkrijgbaar voor de beste prijs. Daarnaast versturen wij jouw geurtjes altijd naar je op in de oorspronkelijke verpakking. Heb je jouw luchtje snel nodig? Ook dan zit je gebeiteld bij ParfumCenter. Bestellingen die door de week vóór 18:00 uur zijn geplaatst, worden in de regel de volgende dag al bezorgd!