Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lacoste parfum

Sportief, natuurlijk en charmant zijn woorden die de Lacoste parfum omschrijven. Dit Franse merk is in 1933 opgericht door de beroemde tennisspeler René Lacoste. Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt kleding, schoeisel, parfum en monturen over de hele wereld. Lacoste staat voor een lifestyle die is gerelateerd aan (tennis)sport. Het logo van het merk is een groene krokodil die verwijst naar de bijnaam Crocodile van René Lacoste. De heren geuren van het merk staan voor een sportieve, ondeugende, maar toch speelse houding. Naast Lacoste parfum bestelt u eenvoudig ook de luxe verzorgingsproducten waaronder een rijke showergel en frisse deodorant.

Meer informatie
Lacoste

16 artikel(en)

Lacoste parfum heren

Bent u op zoek naar een bijzondere geur die heerlijk ruikt gedurende dag? Kies dan voor Lacoste parfum voor heren. De geuren van dit merk zijn op de markt gebracht met de kenmerken sportiviteit en verleidelijkheid. De uitstraling van deze Lacoste parfums zijn van hoge kwaliteit, dit valt op wanneer u kijkt naar de flacons die zijn voorzien van een elegante en modern ontwerp. Lacoste Essential is bijvoorbeeld een sportieve parfum die is geïnspireerd op de kleuren van de polo’s van Lacoste. De geur staat voor vrijheid, plezier en ontspanning. Bekijk en bestel ons gehele assortiment met Lacoste parfum voor heren eenvoudig online.

Lacoste parfum dames

Ga voor verleidelijk, sportief en elegant met Lacoste parfum voor dames. In 2018 is de populaire geur Lacoste Pour Femme Intense gelanceerd. Deze geur heeft lichte hout- en muskusachtige topnoten waardoor de geur erg geliefd is onder vrouwen. Net als de parfums voor heren staan de geuren voor dames voor bekende kenmerken zoals klasse, moed en zelfbewustzijn. Veel vrouwen vinden Pour Femme Intense een prettige geur om de hele dag te dragen. Bekijk ook Lacoste Pour Femme Touch of Pink en Lacoste L.12.12 Pour Elle voor een geur die bij u past. Dankzij onze snelle verzending geniet u van een heerlijke geur. U bestelt bij ons eenvoudig verschillende geuren Lacoste parfum voor dames.

Lacoste parfum Pour Elle

Bent u nog op zoek naar een parfum die goed bij uw karakter past? Weet u al welke geur goed bij uw karakter past? Probeer de sensationele Lacoste parfum Pour Elle! Deze geur is een bloemige, maar tegelijkertijd ook een aantrekkelijk fruitige parfum voor dames. De topnoten bestaan uit sinaasappel, mandarijn en mango die zorgen voor een fris citrus accent. Het hart bevat een rijke florale mix van geuren die bestaan uit heliotroop, jasmijn, roos en viooltjesblad. De basisnoten zijn patchouli, tonkaboon en vanille. Het parfum symboliseert wat het betekent om een onafhankelijke en zelfbewuste vrouw te zijn, zeker van zichzelf en van haar stijl. Lacoste parfum Pour Elle ontvangt u in de originele verpakking in ParfumCenter.