Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Moschino parfum

De creatieve modeontwerper Franco Moschino is beroemd en berucht om zijn eigenheid en provocerende creaties. Ook in de geurcombinatie van het Moschino parfum is zijn creativiteit duidelijk zichtbaar. Door zijn eigen regels te maken zet het merk zich af tegen de gevestigde orde en richt zich op klanten die op zoek zijn naar een nieuwe stijl. Mensen die het lef hebben om op te vallen. De sexy en stijlvolle geuren van het Moschino parfum zullen u in het middelpunt van de belangstelling zetten. Combineer uw parfum met een heerlijke Moschino showergel of bodylotion en u ruikt gegarandeerd onweerstaanbaar.

Meer informatie
Moschino

Moschino parfum Cheap and Chic

Al meer dan 20 jaar op de markt en nog steeds populair: het Moschino parfum Cheap and Chic blijft vrouwen verrassen. De heerlijke bloemige geur wordt verspreid door de hartnoten cyclamen, roos, waterlelie, pioenroos, viooltje en jasmijn. De basisnoten orchidee en iris maken het prachtige bloemen boeket compleet. De topnoten bergamot en yuzu zorgen voor frisheid terwijl de basis van tonkaboon en vanille u een verslavend sensuele aantrekkelijkheid geven. Het Moschino parfum Cheap and Chic zal uw vrouwelijkheid

Moschino parfum Funny

Antoine Maisondieu heeft een heerlijke geur voor u ontwikkeld: het Moschino parfum Funny. Al het goede van de bloemen- en fruitwereld komt samen in dit aroma. Het viooltje, de pioenroos en jasmijn geven u een echt vrouwelijk gevoel. Rode bes geeft een frisse, jonge tint aan het parfum terwijl u van de basisnoten amber, eikenmos, ceder en muskus een warme sensuele uitstraling krijgt. Door de grote verscheidenheid aan ingrediënten zal u iedereen omver blazen met het Moschino parfum Funny.

Moschino parfum man

Bent u op zoek naar een onweerstaanbaar lekkere geur voor mannen? Zoek dan niet verder. Het Moschino parfum voor de man is bijzonder geschikt. De combinatie van frisse citrusvruchten en houtachtige geuren, maakt de Moschino heren parfums bijzonder sensueel zonder te overdrijven. Breng alle hoofden op hol met het verleidelijke Moschino parfum voor de man. Ook voor de vrouw hebben we perfecte Moschino dames parfums in ons assortiment. Alles is voordelig geprijsd en 100% origineel!