Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Paco Rabanne parfum

Paco Rabanne werd in 1934 in San Sebastian te Spanje geboren. Hij begon in de jaren ’50 in Parijs zijn carrière in de mode en wist de wereld te verassen met zijn ongebruikelijke technieken en materialen. Zijn boodschap ‘het ligt aan jezelf of mensen je herinneren of niet’ is terug te vinden in zijn geuren.

In onze online parfumerie vindt u een uitgebreid assortiment van Paco Rabanne geuren voor zowel de vrouwen als de mannen. De aroma’s zijn opvallend, betoverend en toch zeer verfijnd. Paco Rabanne heeft de juiste geur voor alle momenten. 

Meer informatie
Paco Rabanne

97 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Paco Rabanne Olympea

In onze ruime collectie vindt u onder andere ook de Paco Rabanne Olympea lijn. Deze lijn komt uit 2015 en is voor de onoverwinnelijke vrouw. Een uniek avontuur, een ontmoeting tussen sensualiteit van het akkoord van zoute vanille en de frisheid van bloemige noten. De Paco Rabanne Olympea parfum is een frisse, oosterse geur die past bij sensualiteit, schoonheid en sympathieke persoonlijkheid. De geur komt hierdoor perfect overeen met de waarden van het merk Paco Rabanne.

Paco Rabanne Invictus

De herenvariant van de Olympea is de Paco Rabanne Invictus. Ook deze geur staat voor overwinning en is voor een man die beter is dan de rest en niemand die hem kan weerhouden de overwinning te behalen. Bij de Paco Rabanne Invictus komen twee onverwachte krachten samen; verleiding en extase. De aroma´s die u ruikt bij deze geur zijn sensuele noten als grijze amber, patchoeli en Guaiacum hout. In combinatie met de frisse noten als grapefruitschillen, laurierbladeren en marine akkoorden maakt de Pace Rabanne Invictus een onoverwinnelijke geur.

Paco Rabanne One Million

Voor de moedige, flamboyante man die charme en humor goed kan combineren is de Paco Rabanne One Million ontworpen. De flacons zijn een stijlvol gekleurd en een symbool voor mannelijke macht.

U kunt de Paco Rabanne One Million voordelig in onze online parfumerie bestellen. Naast onze scherpe prijzen bent u verzekerd van een snelle verzending en garanderen wij u de originele parfum en verpakking. Voor vragen over onze producten kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice!  

Veelgestelde vragen

Waarom Paco Rabanne parfum?

Deze prikkelende geuren zijn ontworpen door de Spaanse designer Paco Rabanne. Met zijn ongebruikelijke technieken en materialen wist hij aan het begin van zijn carrière het Parijs van de jaren ‘50 en de wereld te verrassen. De aroma’s van Paco Rabanne zijn perfect voor ieder moment, betoverend, opvallend en toch zeer verfijnd. Zijn boodschap is: “het ligt aan jezelf of mensen je herinneren of niet” en dit vind je terug in zijn geuren.

Hoe ruikt Paco Rabanne parfum One Million?

One Million parfum is net zo uniek als zijn drager. Zoutige accenten van tuberoos omringen je, net als warm amberhout. Dennennoten en leer vormen daarnaast een aantrekkelijke combinatie. Daartegenover staat de tropische bloemengeur van monoï-olie en een hint van het rijke labdanum. Ten slotte kun je met One Million parfum genieten van cashmeran, een muskusachtige geur die een zacht gevoel aan het parfum geeft, en ondersteunende solaire noten. Dit super populaire parfum heeft ook een vrouwelijke variant genaamd Lady Million.

Waar is Paco Rabanne parfum in de aanbieding?

ParfumCenter heeft Paco Rabanne parfum altijd in de aanbieding. Zo kan jij een man in je omgeving blij maken voor een extra scherpe prijs. De verschillende luchtjes belichamen de verschillende kanten van Paco Rabanne en zetten de toon tijdens afspraken. Er is er altijd wel eentje die bij hem past. Kies voor deze gedurfde en elegante geuren. Ontdek nu de voordelen van de Paco Rabanne parfum aanbieding in onze webshop!

Waarom Paco Rabanne parfum kopen bij ParfumCenter?

ParfumCenter is dé plek om Paco Rabanne parfum te kopen! Onze klanten hebben namelijk het voordeel van onze doorlopende parfum aanbiedingen. Zo vind je jouw favoriete merk nóg voordeliger. Verwen jezelf of iemand anders op een leuke manier door bij ons Paco Rabanne parfum te kopen. Wij leveren al onze parfums in de originele verpakking. Zo weet je zeker dat je parfum 100 procent echt en van hoge kwaliteit is.