Swarovski parfum Aura

Swarovski

Na sinds jaar en dag schitterende veelkleurige kristallen te hebben vervaardigd, heeft Swarovski zich met Swarovski parfum Aura nu ook succesvol tussen de parfumeurs geschaard. Deze geurlijn is verkrijgbaar in twee fonkelende flacons: een eau de toilette of een navulbare eau de parfum. Het centrale thema van Swarovski parfum Aura is de betovering van tuberoos en jasmijn die wordt aangevuld met de verfrissing van lychee. Bij ParfumCenter bestelt u dit parfum voordelig in originele verpakking!

Meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Swarovski parfum Aura 75 ml

ParfumCenter geeft u volop de mogelijkheid bijzondere parfums te ontdekken. U kunt ons Swarovski parfum Aura in een 75ml verpakking als refill bestellen. Op die manier kunt u dubbel besparen, meer inhoud is relatief goedkoper en u bestelt de designflacon slechts eenmalig in een design flacon van 50ml. Een Swarovski parfum uit de Aura serie met 75ml eau de parfum of eau de toilette bestelt u voordelig in onze winkel!

Swarovski parfum Aura kopen

ParfumCenter heeft een ruim assortiment aansprekende geuren. Dat maak Swarovski parfum uit de Aura serie kopen zeer eenvoudig. Maak een keuze uit de eau de toilette, de eau de parfum of de handige navulverpakking. In onze winkel vindt u de beste merken voor de scherpste prijzen. Een Swarovski parfum Aura kopen doet u bij ons online. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!