Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Tom Ford parfum

In het oeuvre van de excentrieke en vooral creatieve Tom Ford mag een parfum natuurlijk niet ontbreken. Het is door Ford dat modehuizen als Gucci en Yves Saint Laurent een opleving hebben doorgemaakt. Uiteindelijk is hij begonnen met zijn eigen kledinglijn dat samen met zijn parfums en accessoires verkocht wordt in zijn eigen winkels. Een Tom Ford parfum laat u kennismaken met een luxe geurenpalet en wordt uitgevoerd in stijlvolle flacon. Verschillende parfums van dit merk kunnen gedragen worden door zowel mannen als vrouwen. Tom Ford is met recht een man met stijl!

Meer informatie
Tom Ford

Tom Ford parfum heren

Uiteraard bestaat er een uniek Tom Ford parfum voor heren. Tom Ford for Men is bijvoorbeeld een mooie interpretatie van de moderne mannelijkheid. Maar de Neroli Portofino doet hier zeker niet voor onder, tenminste niet als het gaat om kracht. Deze geur die net zo makkelijk gedragen kan worden door mannen als vrouwen belichaamt het bruisende, sprankelende en de levendigheid die ieder persoon zou moeten hebben. Een Tom Ford parfum voor heren is er voor alle zelfbewuste mannen!

Tom Ford parfum dames

De perfecte symbiose van schoonheid en de lekkerste geuren ligt in ieder Tom Ford parfum voor dames. Black Orchid bewijst dit met de sensuele sporen van zwarte orchidee en specerijen. Het Tom Ford Orchid Soleil is de zomerse variant hiervan en weet goed hoe je de vrouw in het zonnetje moet zetten. Het Tom Ford Velvet Orchid parfum voor dames is de erfenis van een vrouwelijke geur met een glamoureuze florale signatuur. Deze wordt vervolgt en sensualiteit opnieuw geïnterpreteerd.

Tom Ford parfum Noir

Zoals gezegd zijn diverse geuren door zowel mannen als vrouwen te dragen. Het Tom Ford parfum Noir is een goed voorbeeld. Met het Tom Ford Noir Pour Femme weet Tom Ford een parfum voor dames te creëren dat perfect is afgeleid van de mannelijke versie. Het borduurt verder op zijn thema van de mannelijke dualiteit. Het Tom Ford parfum Noir is raadselachtig, complex en verrassend! En dan heb je het Tom Ford White Patchouli parfum voor dames nog, een onorthodoxe geur in de florale houtachtige categorie. Patchouli wordt hiermee uit het cliché bevrijd waar het tot nu toe in heeft gezeten.

Tom Ford parfum goedkoop

Eigenlijk vindt u het Tom Ford parfum nergens zo goedkoop als bij ParfumCenter. Wij kopen scherp in waardoor wij zeer aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden voor al onze producten. En zowel de geur als de flacon zijn 100% origineel. Een Tom Ford parfum voor dames of heren vind u goedkoop online bij ParfumCenter. Dat ziet u wel aan Neroli Portofino, net als aan de vele andere exclusieve merken die u in ons uitgebreide assortiment kunt vinden!