Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Zadig et Voltaire

In 1997 werd Zadig et Voltaire opgericht, een modehuis in Parijs dat rock combineert met casual chic. Zadig et Voltaire is dan ook de Franse benaming. In Nederland spreken we de geur ook aan met Zadig en Voltaire. De parfums van dit merk komen van de hand van Thierry Gilliers en zijn meer dan alleen een geur, ze zijn een manier van leven. Het merk heeft rock in het bloed. De inspiratiebron is kunst, Parijs leeft als een cult stad in het hart. Zadig en Voltaire is een sensuele, vrije en vrolijke geur. De basisnoot van het parfum is sandelhout. Dit maakt de geur warm en mysterieus.

Meer informatie
Zadig & Voltaire

18 artikel(en)

Waarom Zadig en Voltaire parfum?

Omdat het zich aan geen enkele stijl bindt. Het is chic, het is rock en alles daar tussenin. Een perfectere ode aan de kunstzinnige en rebelse aard van de stad Parijs dan deze parfums kun je je dan ook niet voorstellen! Dankzij de luchtjes van dit populaire merk voel je je sensueel, vrolijk en vrij. Vanaf de sandelhout basis gaat iedere creatie volledig zijn eigen kant op. Welke kant ga jij op? Dat bepaalt welk Zadig et Voltaire jij zal uitkiezen!

This Is Her, een heerlijke parfum voor vrouwen

Hét parfum voor een vrije, rebelse vrouw is Zadig en Voltaire This Is Her. De florale topnoot bestaat uit Arabische jasmijn, roze peper en zijdeboombloesem. Het hart heeft de warme en zoete geuren van kastanje, slagroom en vanille. De basisingrediënten zijn sandelhout en kasjmier en deze houden langdurig aan. Omring jezelf met de heerlijke oosterse geuren van Zadig et Voltaire dames This Is Her. Deze is verkrijgbaar in de originele verpakking bij ParfumCenter.

This is Her Undressed: elegant, fris en zonnig

This is Her! Undressed is een recente variatie op de bekende Zadig en Voltaire parfum ‘This is Her’. Deze parfum omarmt de elegantie, frisheid en zonnigheid van de vrouw. De subtiele tonen van gember en oranjebloesem vormen een harmonie met de noten van ylang-ylang. Deze verfijnde geur vormt een waardevolle toevoeging aan de collectie parfums van Zadig en Voltaire.

Onweerstaanbaar lekker, Zadig en Voltaire This Is Him

Voel je wild en vrij met het parfum van Zadig et Voltaire This Is Him. Deze geur is voor de gentleman met een rockstijl. De kruidige topnoot bestaat uit frisse grapefruit en zwarte peper. De wierook en vanille in het hart van de parfum geven je een mysterieuze uitstraling. De warme basisnoot in de geur is sandelhout. Zadig et Voltaire This Is Him valt op door de bijzondere vormgeving. De Zadig en Voltaire heren sluit precies aan op de dames versie.

Welk Zadig et Voltaire parfum is het populairst?

Bij het antwoord op deze vraag komen we al gauw uit op This Is Her! en de mannelijke variant This Is Him! Stijlvol en ingetogen ging nog nooit zo mooi samen met rockend en rebels. Wanneer jij je eigen regels wilt bepalen, is dit dus hét luchtje voor jou! Omring je met een coole elegantie en stippel je eigen koers uit met This Is Her!/This Is Him! van Zadig en Voltaire.

De iconische geur van Zadig et Voltaire: Eau de toilette

Bij ParfumCenter kun je Zadig en Voltaire eau de toilette voordelig bestellen. De geur hebben wij in eigen voorraad. Zo zorgen we voor een snelle levering. Maak uw keuze uit flacons van 30, 50 of 100 ml of een set met Zadig et Voltaire eau de toilette spray en showergel. Omring jezelf met de heerlijke oosterse geuren door de verschillende producten van Zadig en Voltairete combineren. Je vindt ze scherp geprijsd bij ParfumCenter!

Waar is Zadig et Voltaire parfum in de aanbieding?

Bij ParfumCenter geloven we dat aantrekkelijke prijzen en hoge kwaliteit heel goed hand in hand kunnen gaan. Voor iedere portemonnee hebben wij dus de meest bijzondere creaties in de aanbieding, waaronder die van Zadig et Voltaire! Bekijk ook onze geschenkverpakkingen wanneer je zo’n rebels luchtje aan iemand anders cadeau wilt doen. En vergeet niet onze aanbiedingenpagina in de gaten te houden om te zien of jouw favoriete parfum in de uitverkoop is!

Waarom Zadig en Voltaire parfum kopen bij ParfumCenter?

Voor de aantrekkelijkste prijs op ‘s werelds beste parfums, kom je sowieso bij ons terecht. En wanneer de oorspronkelijke verpakking voor jou erg belangrijk is, kun je al helemaal niet om ons heen! Dat geldt voor al onze producten, niet alleen parfums maar ook make-up en huidverzorging. Want die kun je heel gemakkelijk met jouw favoriete luchtjes mee bestellen! Je hebt ze bovendien al morgen in huis wanneer je je order vandaag vóór 18:00 uur plaatst.