Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Odaban Anti-Transpirant Spray 30ml

Odaban Anti-Transpirant Spray 30ml

Normale prijs: € 18,00

Speciale prijs: € 14,95

  • In voorraad

  • U bespaart 17%

Eigenschappen

Merk
Odaban
Inhoud 30 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Deodorant, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Odaban Anti-Transpirant Spray 30ml

ODABAN® Spray; Zorgeloos de dag door

Overmatig zweten kan erg stressvol en gênant zijn en kan leiden tot ongemak, geur en opvallende verkleuring van kleding.
ODABAN® Spray is zacht en effectief en biedt 24-uurs bescherming voor de meeste delen van het lichaam. ODABAN®’s unieke, hermetisch afgesloten pompspray helpt productverslechtering te voorkomen en de precieze en constante dosis vermijdt te veel aanbrengen. Te veel toedienen is in feite één van de belangrijkste redenen waarom anti-transpiranten irriterend kunnen zijn voor de huid.
Of je nu een belangrijke bedrijfspresentatie doet of een date hebt, ongeacht de omgevingstemperatuur, ODABAN® geeft je de vrijheid om je te concentreren, en natuurlijk, een opnieuw gevonden zelfvertrouwen.
ODABAN® Spray wordt al heel lang wereldwijd gebruikt om te beschermen tegen overmatig zweten. De handige en unieke pompspray is 100% vrij van parfums en allergie-inducerende ingrediënten.

ODABAN® is een eenvoudig te gebruiken pompspray. Pas alleen voor het slapengaan toe zoals aangegeven. Onthoud dat minder is meer, gebruik spaarzaam en binnen een paar dagen zullen de meeste mensen merken dat ze de bescherming krijgen waarnaar ze op zoek waren. ODABAN® kan over de meeste delen van het lichaam worden gebruikt.

Het product mag alleen voor het slapengaan worden aangebracht, wanner je ontspannen bent. Het is erg belangrijk dat de huid voor gebruik perfect droog is, omdat ODABAN® zal reageren met vocht wat huidirritatie kan veroorzaken. Gebruik een haardroger of een beetje talkpoeder om de huid voor het aanbrengen te drogen en daarna in geval van overmatig gebruik.

Meer informatie