Oogcrème Clarins

Heeft u last van kleine rimpeltjes, kraaienpootjes of donkere kringen rondom de ogen? Een goede oogcrème maak het verschil! De hoogwaardige oogcrème Clarins op basis van zuivere plantaardige bestanddelen, biedt een optimale verzorging voor de huid en is onderdeel van de speciaal ontwikkelde gezichtsverzorgingslijn voor de ogen. Deze speciale lijn bestaat uit diverse antirimpel huidverzorgingsproducten geschikt voor alle huidtypes. Kies bijvoorbeeld voor de oogcrème Clarins contour balsem voor het verminderen van rimpeltjes en kraaienpootjes door het gladmakende en versoepeldende effect en sta verstelt van het resultaat! 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

27 artikel(en)

Oogcrème Clarins gel

Voor een dagelijkse effectieve behandeling tegen wallen en donkere kringen rondom de ogen, vindt u in ons assortiment oogcrème Clarins gel. Deze gel verstevigt de huid rondom de oogleden waardoor de ogen worden verzacht en geeft de hele dag door een heerlijk verfrissend gevoel. De oogcrème Clarins gel voelt ultralicht aan op de huid en is niet vet, waardoor de gel zelfs geschikt is voor de meest gevoelige ogen! Gebruik elke ochtend een kleine hoeveel en breng licht kloppend op de huid rondom de ogen voor het beste effect. Wilt u dagelijks genieten van de meest complete en ultieme oogcontourbehandeling die tekenen van vermoeidheid elimineert? Kies dan voor de Multi oogcrème Clarins voor een frisse en jeugdige uitstraling!

 

Oogcrème Clarins kopen

Bij ParfumCenter kunt u voor de laagste prijs hoogwaardige oogcrème Clarins kopen! In ons complete Clarins aanbod vindt u de beste producten als het gaat om huidverzorging en cosmetica. Alle Clarins producten worden uitvoerig dermatologisch getest, zodat u gegarandeerd de beste kwaliteit verzorgingsproducten in huis haalt. Naast oogcrème Clarins kopen, bent u bij ParfumCenter tevens aan het juiste adres voor Clarins reiniging producten voor een diepe en grondige reiniging van de huid en Clarins gezichtscrème, voor een gezonde, gevoede en stralende huid! Voor een optimale verzorging van de dunne en fragiele huid rondom de ogen koopt u Clarins oogcrème online in onze webwinkel!