Origins Mask Duo Set 2x 100ml gezichtsmaskers

Origins Mask Duo Set 2x 100ml  gezichtsmaskers

Normale prijs: € 50,00

Speciale prijs: 42.5 EUR € 42,50

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 15%
Merk:
Origins
Inhoud: 2 x 100 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging
Producttype: Maskers&Serums, Speciale verzorging, Overig
Huidtype: Droge huid, Normale huid, Vette huid, Gemengde huid
Origins Mask Duo Set 2x 100ml gezichtsmaskers

Inhoud:
Clear Improvement Active Charcoal Mask To Clear Pores 100ml:
Het Clear Improvement Mask van Origins met actieve kool trekt huidschilvers en vuil als een magneet aan en bevrijdt zo verstopte poriën. Chinese witte klei absorbeert schadelijke giftige stoffen. Lecithine lost onzuiverheden op en plantaardige extracten zorgen voor een babyzacht huidgevoel. Bevrijd van vuil en giftige stoffen kan de huid gemakkelijker ademen. Een duidelijke verbetering voor alle huidtypes.
Eénmaal per week of zo vaak als nodig is. Open de poriën met warm water en breng het masker aan. Laten drogen en daarna grondig afspoelen.

Drink Up Intensive Overnight Mask voor de droge huid 100ml :
Laat droge huid de nacht ingaan met dit ultra-rijke, hydraterende masker van Origins. Avocado- en abrikozenpittenolie vullen verminderde vochtreserves onmiddellijk en diep aan en helpen een reservoir voor morgen op te bouwen. Japans zeegras helpt met het herstellen van de beschermende huidlaag om toekomstige uitdroging en tekenen van vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. De huid ontwaakt comfortabel, fris en soepel.
Tweemaal per week of naar behoefte, voor het slapen zachtjes op de gereinigde huid masseren. Verwijder overtollig product met een tissue.
Meer informatie