Origins Masks For Every Climate Set 3 x 100ml gezichtsmaskers

Origins Masks For Every Climate Set 3 x 100ml gezichtsmaskers

Normale prijs: € 75,00

Speciale prijs: 59.95 EUR € 59,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 20%
Merk:
Origins
Inhoud: 3 x 100 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging
Producttype: Maskers&Serums, Speciale verzorging, Overig
Huidtype: Droge huid, Normale huid, Vette huid, Gemengde huid
Origins Mini Mask Trio Set 3 x 100ml gezichtsmaskers

Inhoud:
Drink Up Intensive Overnight Mask voor de droge huid 100ml
Out Of Trouble 10 Minute Mask Rescue Problem Skin 100ml
Clear Improvement Active Charcoal Mask To Clear Pores 100ml

- Drink Up Intensive Overnight Mask: Laat droge huid de nacht ingaan met dit ultra-rijke, hydraterende masker van Origins. Avocado- en abrikozenpittenolie vullen verminderde vochtreserves onmiddellijk en diep aan en helpen een reservoir voor morgen op te bouwen. Japans zeegras helpt met het herstellen van de beschermende huidlaag om toekomstige uitdroging en tekenen van vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. De huid ontwaakt comfortabel, fris en soepel.
Tweemaal per week of naar behoefte, voor het slapen zachtjes op de gereinigde huid masseren. Verwijder overtollig product met een tissue.
- Out Of Trouble 10 Minute Mask: Wanneer de huid te vet is of andere problemen beginnen op te duiken, is Origins er om de huid uit de problemen te houden. Super-absorberend zinkoxide en zwavel plus kalmerende kamfer verwijderen snel vette glans, dode cellen en andere onreinheden. Samen houden ze de huid mat, verfijnen ruwe textuur en helpen potentiële uitbarstingen te voorkomen.
Breng het masker na het reinigen op het gezicht en de hals aan. Vermijd de huid rond de ogen. Verwijder na 10 minuten met een vochtig washandje.
- Het Clear Improvement Mask van Origins met actieve kool trekt huidschilvers en vuil als een magneet aan en bevrijdt zo verstopte poriën. Chinese witte klei absorbeert schadelijke giftige stoffen. Lecithine lost onzuiverheden op en plantaardige extracten zorgen voor een babyzacht huidgevoel. Bevrijd van vuil en giftige stoffen kan de huid gemakkelijker ademen. Een duidelijke verbetering voor alle huidtypes.
Eénmaal per week of zo vaak als nodig is. Open de poriën met warm water en breng het masker aan. Laten drogen en daarna grondig afspoelen.
Meer informatie