Origins Plantscription Anti-Aging Essentials Set 3-delig

Origins Plantscription Anti-Aging Essentials Set 3-delig

Normale prijs: € 146,00

Speciale prijs: 99.5 EUR € 99,50

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 32%
Merk:
Origins
Inhoud: 30 ml + 50 ml + 15 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging
Producttype: Maskers&Serums, Dagcreme, Antirimpelcreme, Speciale verzorging, Overig
Huidtype: Alle huidtypes
Origins Plantscription Anti-Aging Essentials Set 3-delig

inhoud:
(de Plantscription Youth Rewening Face Oil 15ml is niet afgebeeld, maar zit wel in de set)

Plantscription Ant-Aging Power Serum 30ml
Plantscription Powerful Lifting Cream 50ml
Plantscription Youth Rewening Face Oil 15ml

- Ant-Aging Power Serum: Ontdek de kracht van de natuur in een nieuwe dimensie! Dit krachtige anti-verouderende serum ontgrendelt een nieuwe weg naar zichtbare rimpel vermindering en helpt in slechts 2 weken tijd voor een aanzienlijke vermindering van lijntjes en rimpels - en dat alles zonder irritatie. Bij voortzetting van het gebruik, helpt het serum te liften en te verstevigen om een meer jeugdige uitstraling te onthullen. De huid hervindt haar jeugdige elasticiteit. Ze ziet er steviger, egaler en gezonder uit.
‘s Morgens en ‘s avonds 2-3 pompjes van het serum met de vingertoppen in cirkelvormige bewegingen zachtjes masserend op de gereinigde huid aanbrengen. Aansluitend Plantscription Anti-aging Face Cream aanbrengen voor het beste resultaat.

- Origins heeft de volle kracht uit de plantenwereld verenigd in een crème! Herstelt jeugdig volume en stevigheid in slechts 2 weken.
Plantscription Powerful Lifting Cream doordrenkt de huid met vocht en stabiliseert de natuurlijke collageen- en elastine niveaus. De dichtheid en de structuur van de huid worden verbeterd. De toon en elasticiteit van de huid geoptimaliseerd, lijntjes en rimpels vermindert. Het beste van de natuur tegen de tekenen des tijds!
De rijke, maar vederlichte textuur 's morgens en / of 's avonds als een dag- of nachtcrème met lichte cirkelvormige bewegingen van de onderkaak naar boven inmasseren. Voor het beste resultaat eerst Plantscription Cleanser en Power Serum gebruiken.

- Youth Rewening Face Oil; Deze vederlichte gezichtsolie is verrijkt met 20 kostbare oliën uit de hele wereld. Origins' jeugd-vernieuwende mix met Argan-, zoete amandel-, Zonnebloem-, Rozen- en Frambozen Oliën plus Anogeissus helpt de barrière van de huid te herstellen en bootst de natuurlijke lipide oliën na die met de leeftijd verloren zijn gegaan. Het absorbeert direct om te helpen hydrateren en fijne, droge lijnen te verwijderen zonder vettig residu achter te laten. De huid ziet en voelt jeugdig-glad, stralend en comfortabel.
Meer informatie