Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Azzaro Wanted Girl By Night 50ml eau de parfum spray

Azzaro Wanted Girl By Night 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 95,13

Speciale prijs: € 69,95

  • In voorraad

  • U bespaart 26%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Azzaro Wanted Girl By Night 50ml eau de parfum spray

Adembenemende uitstraling

Sensueel en natuurlijk onweerstaanbaar, ze schittert in de schijnwerpers. Haar stralende persoonlijkheid en charmante vrouwelijkheid verlichten alles op haar pad. Dit nieuwe elixer verlengt de ontembare florale noten van de Wanted Girl-saga - een amberachtige, gourmand en florale én heerlijk verslavende creatie.
Ontdek Azzaro Wanted Girl by Night, een verleidelijk en weelderig parfum voor vrouwen. Azzaro Wanted Girl by Night laat een onstuimig gevoel van verwachting achter, verstrengeld met de magie van een bedwelmende en onvergetelijke geur.
Betoverende geurnoten van oosterse, heerlijke, gourmand- en florale essences vangen de sensualiteit van een vrouw die doordrenkt is van mysterie. Dit is een Eau de Parfum voor de vrouw met diepte, die ervan houdt om te plagen en het moment te grijpen. Het damesparfum van Azzaro betovert en roept beelden op van een verboden vrucht - een onaantastbare, maar vrouwelijke vrouw, die jou misschien in haar wereld toelaat.
De vrouw die Wanted Girl by Night draagt, fascineert en straalt de nacht uit met haar sensuele aura, haar rijke geur laat een uitnodiging achter om meer te weten te komen... Be desired – be the Wanted Girl by Night.

Top : Slagroom en Rum;
Hart : Nachtbloeiende Cereus;
Basis : Patchouli.
Meer informatie